• Home
  • Horoscop
  • Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 15 iulie 2024. Noi inceputuri pentru Berbeci, Racii scapa de o problema mare, Leii au protectie puternica

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 15 iulie 2024. Noi inceputuri pentru Berbeci, Racii scapa de o problema mare, Leii au protectie puternica

Horoscop pana pe 15 iulie 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3 CNN, previziunile pentru perioada urmatoare. Sa aflam ce spune maestrul runelor.

Berbec
Pentru Berbec, o carte foarte buna, e steaua. Simbolizeaza inceputul unei noi actiuni, o activitate profesionala reusita si o realizare materiala pozitiva. Intalnirea cu o persoana mai in varsta va pune bazele solide a unei relatii de lunga durata.

Taur
Taurul are rosu, carte mai degraba pozitiva. Are o energie bine canalizata. Nativul din Taur are forta activa, domina situatia, e plin de dinamism, combativitate si aceste lucruri fac sa-i aduca reusita in viata lui de zi cu zi. Totodata, pe partea amoroasa, raporturi pasionale, deoarece, in saptamana urmatoare, forta de atractie fizica si magnetica a Taurului e la cote foarte, foarte inalte.

Gemeni
Gemenii au piscul, o carte neutra, inceputul unei actiuni sau demararea unei actiuni. Veti fi combativi, va veti lansa, veti reusi sa obtineti absolut tot ceea ce doriti de la actiunile dumneavoastra. Intr-un plan secund, un fapt nou va relansa relatia voastra.

Rac
Pentru Raci, un galben, o carte pozitiva. Racii renasc saptamana viitoare, se reinnoiesc. O intalnire neprevazuta le aduce o iubire fulgeratoare Racilor singuri. Se pot salva dintr-o situatie dificila pe care singuri si-au creat-o. Aveti vesti si va puteti bucura de intoarcerea unor persoane dragi, apropiate.

Leu
Leul are o carte foarte buna, albul, care simbolizeaza o protectie foarte puternica din partea unei personalitati marcante. Un suflet generos care va va sta la dreapta dumneavoastra si va va coordona spiritual. Sa fiti increzatori pentru ca sunteti pe calea cea buna.

Articolul continuă după reclame

Fecioara
Pentru Fecioare, carte dificila. Simbolizeaza sfarsitul unei situatii. Transformarea se impune in mod obligatoriu. Situatia dificila pe care ati creat-o nu are decat doua alternative: ori se sfarseste, ori un esec mai putin suportabil. Sfarsitul situatiei inseamna ca voi sa acceptati schimbarea in profunzime si abia atunci veti trai un suflu nou, o renastere.

Balanta
E a doua saptamana la rand in care Balanta e furtunoasa. E bulversat de o situatie. Inca are furie, dispute, orgoliul e ranit. Doamne fereste, sa nu apara o ruptura violenta, pentru ca sunt posibile dispute, lacrimi, cirze si de aceea se impune mai multa prudenta si intelepciune.

Scorpion
Scorpionii au semilunele. O carte neutra, care arata ca voi, saptamana viitoare, sunteti nevoiti sa faceti o alegere, dar sunteti in perpetua ezitare, indoiala, dualitate. Sunteti ravasiti, sunteti nelinistiti, apare si o rivalitate, asa ca trebuie sa reflectati inainte de a actiona.

Sagetator
Sagetatorul are triunghi, o carte neutra. O scrisoare, un telefon, o deplasare vor conduce in final la reuniunea de familie mult asteptata pentru voi, care sunteti mari iubitori de intelectuali. O atractie mai mult decat intelectuala sau decat fizica va face sa stati pe jaratic o saptamana.

Capricorn
Pentru Capricorni, carte negativa. Tradare, abandon, rea credinta din partea celor din jur. Sunteti prizonierii unei situatii si nu puteti face mare lucru pentru moment.

Varsator
Varsatorul are zborul, elanul, multa prietenie, sentimente altruiste, schimbari rentabile intoarcerea cuiva. Mergeti intr-o vizita, stabiliti relatii amicale. Va place o persoana din anturajul acela si veti fi nvoiti daca o doriti langa voi sa faceti voi primul pas.

Pesti
Luna ii patroneaza pe Pesti. Nativii din Pesti au o saptamana in care visarea, trecutul, amintile, pasivitatea, familia, seara sau noaptea ii duce cu capul nori, dar cu picioare intr-o baie cu apa rece, ca sa se trezeasca la realitate. Cu toate astea, e o saptamana in care va apasa emotii puternice si veti reconsidera amintirile de demult, multa indecizie, pasivitate si va rupeti undeva de situatia reala, care este mult mai reala decat sunteti voi de fapt.


Distribuie