• Home
  • Horoscop
  • Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 8 iulie 2024. Leii au o protectie foarte puternica, Fecioarele vor reusi in tot ceea ce isi propun

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 8 iulie 2024. Leii au o protectie foarte puternica, Fecioarele vor reusi in tot ceea ce isi propun

Horoscop pana pe 8 iulie 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3 CNN, previziunile pentru perioada urmatoare.

Berbec
Berbecii vor trece printr-o perioada dificila. O situatie neplacuta isi va gasi sfarsitul, dar pentru a castiga ceva, va fi necesara o schimbare radicala.

Taur
Taurii au parte de o saptamana neutra, indicata de triunghi. Comunicarea este esentiala. Vor exista numeroase schimburi de idei si poate fi momentul potrivit pentru o deplasare in vederea unei reuniuni de familie. De asemenea, este posibil sa intalneasca o atractie intelectuala.

Gemeni
Gemenii vor avea o saptamana de vis. In cadrul unei vizite, vor fi pusi in situatia de a face primul pas.

Rac
Racii vor beneficia de protectia unui suflet generos, ceea ce le va spori increderea in sine. Acesti nativi se afla pe drumul cel bun.

Leu
Leii vor beneficia de o protectie puternica, provenita nu neaparat de la o forta divina, ci de la o persoana cu o influenta extraordinara. Sa fie increzatori, deoarece sunt pe calea cea buna in tot ceea ce fac.

Articolul continuă după reclame

Fecioara
Fecioarele primesc cartea Cosmosului, cea mai excelenta carte. Vor reusi in tot ceea ce isi propun, iar o situatie nefericita va avea un deznodamant fericit.

Balanta
Balantele se confrunta cu o perioada furtunoasa. Sunt pline de furie si orgoliul lor este ranit. Este important ca cei din jur sa le ofere liniste si intelepciune.

Scorpion
Scorpionii vor fi nevoiti sa faca o alegere intr-un timp scurt. O rivalitate le perturba linistea, asa ca ar trebui sa reflecteze bine inainte de a actiona.

Sagetator
Sagetatorii au o saptamana instabila, cu zile bune si mai putin bune. Trebuie sa fie atenti la echilibrul dintre gelozie si gestionarea banilor.

Capricorn
Capricornii ar putea fi confruntati cu o tradare. Exista posibilitatea sa se simta prizonieri intr-o situatie din care nu pot iesi.

Varsator
Varsatorii au parte de o saptamana benefica. Meritele lor vor fi recunoscute, iar vitalitatea va fi la cote maxime. Creativitatea va inflori si se anunta o mare dragoste pasionala la orizont.

Pesti
Pestii vor avea parte de schimbari rapide si benefice in viata lor, aduse de un bulgare de foc. Deplasarile vor aduce sanse favorabile.


Distribuie