• Home
  • Horoscop
  • Mihai Voropchievici Horoscop rune 13-19 mai. Leii au protecție divină, Scorpionii primesc bani

Mihai Voropchievici Horoscop rune 13-19 mai. Leii au protecție divină, Scorpionii primesc bani

Horoscop rune 13-19 mai 2024.

Maestrul Mihai Voropchievici vine cu cele mai așteptate previziuni astrologice ale momentului.

Urmează câteva zile pline de împliniri, de bucurii, în special pentru patru semne zodiacale. Vor avea loc tot felul de transformări benefice de acum înainte.

BERBEC

Berbecii sunt anunțați că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, la locul de muncă, dar și în societate. Au foarte multe lucruri de făcut, multe momente în care trebuie să se impună, folosindu-se de agerimea minții lor.

TAUR

Taurii sunt pe punctul de a se muta din casă sau serviciu. Orice decizie de schimbare vor lua va fi benefică pentru ei. Este săptămâna marilor schimbări, a marilor transformări pentru nativii de pământ.

GEMENI

Gemenii trebuie să își mobilizeze forțele să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Sunt puși pe harță, însă tot runa le spune că ar fi bine să abordeze lucrurile cu mai mult tact, cu calm, cu răbdare, căci nu e nevoie de gâlceavă.

RAC

Racii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore cât de curând. Lucrurile bune vin, așadar, pentru nativii de apă așa cum nu se așteptau.

LEU

Leii au o săptămână de protecție totală. Divinitatea este de partea lor în următoarele șapte zile. Vor fi feriți de toate forțele malefice din Univers, de toate lucrurile rele.

FECIOARĂ

Fecioarele au o atenționare extraordinar de frumoasă. Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în planul disponilităților fizice, dar și psihice.

BALANȚĂ

Balanțele primesc două sfaturi. În primul rând, este cazul să se liniștească, să se relaxeze, iar acum vine al doilea sfat. Nu e cazul să se îngrijoreze pentru cineva apropiat, căci persoana respectivă se bucură de o stare de sănătate excelentă.

SCORPION

Scorpionii trebuie să știe că este cert faptul că o persoană care se gândește la ei intens îi va cadorisi. Pot primi un dar deosebit sau chiar o sumă importantă de bani. Așadar, nativii de apă sunt răsfățați în următoarele șapte zile.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să aibă grijă cum acționează, să fie extrem de prudenți.

CAPRICORN

Capricornii, truditorii zodiacului, sunt anunțați să nu facă prea multe drumuri. E bine să stea acasă, să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante chiar în căminul lor.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt sfătuiți să dea la o parte toate grijile și problemele legate de trecut. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună.

PEȘTI

Peștii sunt sfătuiți să nu forțeze mâna norocului, ci să aibă foarte multă răbdare. Surprizele plăcute vin doar pentru cei ce știu să aștepte.


Distribuie