• Home
  • Horoscop
  • Mihai Voropchievici, zodiile care se imbogatesc pana la 1 septembrie 2024. Lor le pune Dumnezeu mana-n cap

Mihai Voropchievici, zodiile care se imbogatesc pana la 1 septembrie 2024. Lor le pune Dumnezeu mana-n cap

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care sunt zodiile norocoase pana la finalul verii.

Leu
Nativi din zodia Leu vor fi in centrul atentiei in aceasta vara. Oportunitatile financiare vor fi la tot pasul. Acesti nativi au parte de proiecte noi sau investitii profitabile. In plus, vor avea noroc si in dragoste atragand partenerii care ii vor sprijini in tot ceea ce fac.

Fecioara
Fecioara va beneficia de influentele planetare favorabile si vor avea parte de stabilitate, dar si de crestere financiara. Intuitia si atentia lor la detalii le vor ajuta sa faca alegeri financiare inteligente. Vor gasi echilibrul perfect dintre viata profesionala si ce personala. Vor atrage in casa lor multa armonie.

Articolul continuă după reclame

Scorpion
Acesti nativi vor avea o vara de succes pe plan financiar, datorita determinarii si abilitatilor lor de a transforma obstacolele in oportunitati. Investitile in care sunt implicati vor aduce rezultate remarcabile. In viata amoroasa, vor experimenta pasiune, dar si conexiuni profunde gasind parteneri care sunt pe cale sa le impartaseasca ambitiile si viziunile.

Capricornii
Nativii din zodia Capricorn, in urmatoarele luni, vor avea parte de o perioada prospera datorita muncii si a disciplinei lor. Eforturile lor constante vor fi rasplatite cu oportunitati financiare neasteptate. Pe plan sentimental, Capricornii vor atrage parteneri loiali si dedicati vietii de familie.

Pesti
Pestii vor avea o vara plina de noroc si prosperitate. Intuitia si creativitatea lor vor atrage proiecte si colaborari profitabile. Acesti nativi vor avea parte de surprize placute pe plan financiar. In plan amoros, acestia vor gasi conexiuni puternice si autentice.


Distribuie