• Home
  • Știri
  • Minune dumnezeiască la racla Sfintei Cuvioase Parascheva. Ce i s-a întâmplat unei femei care a aşezat o monedă pe raclă

Minune dumnezeiască la racla Sfintei Cuvioase Parascheva. Ce i s-a întâmplat unei femei care a aşezat o monedă pe raclă

Mărturiile despre minunile săvârşite de Sfânta Cuvioasă Parascheva nu sunt puţine. Tineri şi bătrâni dezvăluie cu emoţie felul în care Preacuvioasa de la Iaşi le-a sărit în ajutor atunci când le-a fost mai greu.

Minune la racla Sfintei Cuvioase Parascheva. Pe 14 octombrie, de hramul Sfintei Cuvioase, valuri de pelerini vin să se închine la moaştele binecuvântate ale Sfintei.

Dar sărbătoarea Cuvioasei Parascheva nu este singura zi în care oamenii vin la Catedrala Mitropolitană de la Iaşi, unde odihnesc rămăşiţele Preacuvioasei.

Aceştia vin zilnic pentru a-i cere ajutorul, care li se arată negreşit şi, de multe ori, în foarte scurt timp.

Tinerii se roagă să primească ajutor la examene sau să-şi găsească sufletul pereche. Femei care nu pot avea copii se roagă să devină mame, bolnavii se roagă să-şi redobândească sănătatea.

Potrivit mărturiilor multor credincioşi de-a lungul veacurilor, Preacuvioasa ascultă rugile tuturor şi le îndeplineşte dorinţele.

Minune la racla Sfintei Cuvioase Parascheva. Ce i s-a întâmplat unei femei care a aşezat o monedă pe raclă

Viorica este din Iaşi şi, cu mulţi ani în urmă, trăia foarte greu. Practic, o ducea de pe o zi pe alta. Îşi ducea, însă, traiul cu multă credinţă şi recunoştinţă faţă de Dumnezeu. Ea este una din multele persoane care au fost martore la binefacerile săvârșite de Sfânta Parascheva.

Femeia povestește că, în urmă cu mai mulți ani, a mers la racla Sfintei pentru a se ruga și la un moment dat i-a venit ideea să lase acolo un bănuț. Când a ieșit din Catedrală, femeia a fost martora unei minuni săvârşite de Preacuvioasa.

”Era imediat după revoluţie; aveam trei copii mici şi o duceam greu din punct de vedere financiar.

Într-o zi, după ce m-am închinat la Sfânta Parascheva, m-am gândit că ar fi bine să las şi eu un bănuţ pentru ajutor (pe atunci se puneau pomelnice şi bani chiar în racla sfintei).

După ce am scos banul din buzunar, mă gândeam: „Să-l las pentru pâine sau să-l pun la Sfânta?”. În cele din urmă, i l-am dăruit Sfintei, zicând în gândul meu că o să mă ajute să-mi cumpăr pâine la copii. Când ies din Catedrală şi bag mâna în buzunar, m-am blocat: bănuţul era la loc”, povestește femeia pentru doxologia.ro.


Distribuie