• Home
  • Știri
  • Monica Anghel a rabufnit: „Este o nebunie sa slabesti intr-o luna 24 de kilograme”

Monica Anghel a rabufnit: „Este o nebunie sa slabesti intr-o luna 24 de kilograme”

In ultima perioada, Monica Anghel (51 de ani) a fost prezenta in presa si la televiziune, relatand cum a reusit sa ajunga la o silueta atat de subtire. Ea are acum 60 de kilograme si este mai slaba ca niciodata. Insa, ea nu poate sa se bucure de acest lucru, deoarece mai multe companii fantoma care doresc sa comercializeze diverse produse pentru slabit se folosesc de imaginea sa fara acordul sau, in scopul de a-si face publicitate.

„Rezultatul meu intr-o luna: -24 de kilograme. Impartasesc reteta mea”. Este incredibil, sustine Monica Anghel, ca cineva ar putea crede asa o grozavie.

„Nimic nu este adevarat, sunt multi care se folosesc de imaginea mea fara ca eu sa stiu, este incredibil ce se intampla! Nici asta nu este adevarata, mai sunt tot asa niste reclame cu niste picaturi cu diverse nume… Problema este ca oamenii cumpara si am aflat de la diverse persoane care au folosit picaturi din astea ca le-a fost extrem de rau din cauza lor”, a declarat pentru Click!, Monica Anghel.

Vedeta nu mai tolereaza asa ceva.
„Am tot vorbit cu avocatii si am aflat ca aceste site-uri sunt fantoma, nu sunt din Romania, asa ca vom vedea cum putem sa le gasim, pentru a le actiona in judecata!”.

Si asta nu este singura problema pe care o are Monica din cauza noii sale siluete. Artista are in continuare de-a face cu rautaciosii, care se iau de ea acum spunand ca este prea slaba, ba chiar „anorexica”.

„Eu, anorexica?! Nu sunt foarte slaba. Am 60 de kilograme. Nu arat ca un manechin pentru ca ele au zece kilograme sub inaltimea lor. Ar trebui sa am 55 de kilograme sa fiu ca ele, dar este un pic cam putin. Dar, daca as mai slabi inca vreo trei kilograme ar fi perfect”.


Distribuie