• Home
  • Știri
  • Motivul pentru care astroloaga Bianca Nuțu lipsește din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Mesajul ei i-a întristat pe fani: „Ți s-a mai dat o șansă…”

Motivul pentru care astroloaga Bianca Nuțu lipsește din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Mesajul ei i-a întristat pe fani: „Ți s-a mai dat o șansă…”

Mulți s-au întrebat de ce Bianca Nuțu lipsește din Neatza cu Răzvan și Dani și a fost înlocuită de colega lor de pe weekend, Adina. Însă, puțini știu că simpatica astroloagă trece printr-o perioadă foarte grea, iar cel mai recent mesaj al ei i-a întristat pe fani.

Bianca Nuțu se numără printre cei mai apreciați astrologi de la noi și prezintă rubrica de horoscop în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, și le oferă telespectatorilor emisiunii previziunile astrale ale zilei.

Însă, de când s-au întors din vacanța, prezentatoarea rubricii horoscop de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost înlocuită de colega ei de pe weekend, Adina. Se pare că Bianca nu se va întoarce foarte curând pe scaunul ei. Simpatica blondă trece prin clipe grele după ce a fost implicată într-un accident rutier pe data de 22 august 2023, în timp ce se afla în vacanță în Zanzibar. Vedeta TV a fost rănită grav și acum are nevoie de multă recuperare, dar are nevoie și de timp pentru ea și pentru vindecare. Mai mult, cel mai recent mesaj al ei pe rețelele de socializare i-a întristat și i-a îngrijorat pe fani.

Ce ai avut cu tine? Și ce încercai să demonstrezi cui?’, mă întreabă medicul uitându-se când la mine, când la analize.

5 ani m-am trezit dimineața, la șase. Am mers la matinal, am calculat horoscop zilnic, am avut ședințe one TO one și am dezvoltat programe personalizate. O bună parte din acești 5 ani, weekend-ul însemna doar sâmbăta. Și am înghesuit cumva viața personală în timpul liber.

Înaintea acestor 5 ani, de la 24 la 36 de ani, am jonglat cu un job la revistă și cu responsabilitățile unei agenții de comunicare. Clienți mulți, adoram ceea ce fac, dar ajungeam doar noaptea acasă. Timp pentru familie, pentru prieteni? Aproape deloc. Privind în urmă, nu știu prin ce miracol nu m-au renegat.

De atunci și până acum, am trecut printr-un burnout, o operație la sân, covid într-o formă nasoală rău și de curând, lovitura la cap, în urma accidentului. Și vă spun sincer că de fiecare dată când problemele de sănătate m-au trântit la pat, am promis că iau pauză. Că îmi pun viața în ordine. Că îmi schimb prioritățile. O vreme părea că am învățat lecția.

Ce fac oare greșit?’, am întrebat pe cineva mai înțelept decât mine. Și mi-a spus că facem toți multe greșeli, dar când îți ignori dorința sufletului, Universul te trage de mânecă.
Ce își dorește sufletul tău?’.
Să pot să îi ajut pe oameni să își descopere drumul în viață’, am răspuns.
Bianca, te mai întreb o dată. Ce vrea sufletul tău pentru tine?’
Să scriu o carte.
Și de cât timp amâni?’
Din copilărie’.’, a scris Bianca pe Instagram. Mesajul ei i-a întristat pe fani, pentru că și-au dat seama că vedeta trece prin clipe grele, iar alții au încurajat-o să-și urmeze visul din copilărie.

„Atâta vreme cât ai deschis ochii azi dimineață și respiri, fii recunoscător. Ți s-a mai dat o șansă’, a mai scris vedeta.

Pe data de 22 august 2023, astrologa a fost implicată într-un accident rutier în Zanzibar, care i-a distrus mașina și a lăsat-o cu câteva răni care au avut nevoie de îngrijire medicală.Prezentatoarea care apare la Antena 1 de luni până vineri cu vești despre ce au pregătit astrele se afla în vacanță în momentul impactului.

Bianca îi este recunoscătoare Lui Dumnezeu și consideră că Acesta a lucrat prin oamenii care i-au sărit în ajutor, pentru a o salva de la moarte. În prezent, Bianca Nuțu se află în etapa de recuperare și vrea să apeleze la ajutorul unui psiholog, pentru a-și reveni din șoc.

Vedeta a povestit pe contul ei de Instagram, cu detalii ce s-a întâmplat și spune că își amintește perfect întreaga zi. Acesta a mărturisit că se bucura din plin de vacanță, iar a doua zi, în jurul prânzului, a fost la un pas de tragedie. În urma accidentului, Bianca Nuțu a ajuns la spital cu răni gave, dar cu ajutorul medicilor și-a revenit. De asemenea, astrologa de la Neazta cu Răzvan și Dani a făcut publice și o serie de imagini care au fost făcute după teribilul accident. Din acestea, se poate observa că mașina în care se afla a fost extrem de avariată, iar ea a suferit răni severe.

„Cu o seară înainte de accident, am dansat pe nisipul cald. Nu aveam nicio grijă. A doua zi, la prânz, s-a produs tragedia. Am avut artera tăiată și am pierdut mult sânge. Pe 22.08.2023 am murit și m-am născut a doua oară. Dumnezeu m-a salvat, lucrând prin oameni’, a spus Bianca Nuțu, prin intermediul unui Instastory.


Distribuie