• Home
  • Știri
  • Mr. Pink, gest uimitor pentru Irinel Columbeanu: „Nu-i venea sa creada, a zis ca…”

Mr. Pink, gest uimitor pentru Irinel Columbeanu: „Nu-i venea sa creada, a zis ca…”

Irinel Columbeanu se confrunta cu noi necazuri, dupa ce a pierdut complet intreaga sa avere care l-a facut cunoscut in Romania. Barbatul in varsta de 66 de ani locuieste acum intr-un camin de batrani din Ghermanesti. A ramas fara resurse financiare si cu tot mai putini prieteni, fostul magnat se afla in fata unei alegeri care ar putea sa-i schimbe radical viata.

Chiar daca initial fiica sa si Monica Gabor s-au oferit sa ii cumpere un apartament unde sa poata trai linistit, oferta a fost respinsa de fostul milionar, acesta ajungand sa locuiasca in azil, unde se cunoaste cu proprietarul. Acesta din urma a mentionat ca „nu ii lasa inima sa lase un om intr-o astfel de situatie, dar nici nu poate sa-l sustina financiar la nesfarsit”, oferindu-i un termen lui Irinel pentru a se gandi la optiunile sale.

Irina Columbeanu, gest pentru tatal sau
Cu toate acestea, el nu este fara alternative, dupa ce i s-a facut o propunere din partea fostei sotii si a Irinei Columbeanu. Fiica sa i-a trimis niste sume de bani din economiile personale pentru a-l ajuta.

Detaliul care agraveaza si mai mult intreaga situatie este presupusul diagnostic de Alzheimer, dupa ce a fost observat ca nu stia cum sa ajunga acasa de la un magazin.

Mai rau, barbatul nu poate fi considerat nici pensionar, deoarece nu primeste pensie de la stat, avand o suma lunara de aproximativ 2000 de lei din alte surse.

Surse din cadrul Cancan au dezvaluit presei ca fostul milionar a avut mai multe episoade de pierdere a memoriei. A ajuns in diverse locuri fara sa stie cum sa se intoarca acasa, motiv pentru care unii au presupus ca ar putea suferi de boala Alzheimer.

„Au fost cateva episoade in care si-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor si nu a stiut sa mai ajunga acasa. Mai mult, nici nu mai stia cine este. Prietenii l-au sfatuit sa se duca la un azil, pentru a fi supravegheat non stop”, a marturisit un apropiat al acestuia, pentru sursa mentionata.

In cele din urma, conform informatiilor de la Cancan, s-a afirmat ca decizia de a se muta in azil a fost luata in contextul evolutiei bolii degenerative, iar apropiatii sai au contribuit financiar pentru a-i asigura ingrijire medicala de calitate, cel putin mai buna decat ar fi avut-o singur.

Mr. Pink ii plateste lui Irinel Columbeanu un azil de lux in SUA
Ulterior, aceleasi surse dezvaluie ca Mr. Pink, partenerul actual al Monicai Gabor, i-a facut o oferta irezistibila fostului magnat, moment care l-ar fi emotionat profund. A primit invitatia de a se muta in Statele Unite ale Americii, intr-un centru de ingrijire performant, cu toate costurile acoperite integral de catre Mr. Pink.

“I-a spus ca daca doreste sa fie aproape de Irina, se ofera sa plateasca bilet de avion si insotitor pana in America, apoi ii plateste absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai buna ingrijire medicala. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea sa creada, a zis ca se va gandi la propunerea lui”, a spus un apropiat al fostului miliardar.


Distribuie