• Home
  • Horoscop
  • Neti Sandu. Horoscop 15 noiembrie 2023. Vești bune si beneficii pentru unii nativi

Neti Sandu. Horoscop 15 noiembrie 2023. Vești bune si beneficii pentru unii nativi

Neti Sandu Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2023.

BERBEC

O reuşită în sfera monetară, poate vi s-a probat un credit, sau v-o fireturnat cineva o datorie şi o să vă bucuraţi de un confort financiar.

E posibil să-şi facă apariţia cineva care simte că rezonează cu voi şi e de văzut ce reacţie de răspuns o s-aveţi şi voi.

TAUR

O s-aveţi o bună comunicare cu partenerii de afaceri care vor să daţi randament foarte bun şi o să faceţi un efort ca să vă corelaţi, să fie sincronizare la treabă.

Se poate să ajungeţi şi în faţa instanţei ca să vă recăpătaţi bani, bunuri, să vă reintraţi în drepturi.

GEMENI

Se pare c-o să vă ocupaţi de casă, de familie, o să-i supravegheaţi pe părinţi, bunici, să-şi ia medicamentele prescrise de medic şi să vă asiguraţi că sunteţi cu toţii sănătoşi.

Poate vă daţi acceptul pentru o colaborare şi o să vă bucuraţi de câştiguri atât în plan financiar, cât şi sufletesc.

RAC

Poate vă descoperiţi o îndeletnicire de timp liber, poate fi şi un sport ca să vă eliberaţi de stres şi o să aveţi şi o condiţie fizică mult mai bună.

E posibil să luaţi nişte bani de la serviciu şi să vă achitaţi de tot ce-nseamnă datorii lunare, plus că va mai trebuie pentru copii.

LEU

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să fie aşa cum v-aţi dorit şi să vă armonizaţi pe măsură ce trece timpul pentru că merită să faceţi unele schimbări.

O să vă puteţi pune în valoare un talent şi să vă eliberaţi de angoasele existenţiale că vă simţiţi copleşiţi de oboseală.

FECIOARĂ

O să conteze părerea voastră la slujbă, în colectivitate, la şcoală poate şi o să daţi drumul unor activităţi, care să v-aducă satisfacţii atât morale, cât şi materiale.

Apar nişte bani din urmă şi o să acoperiţi nişte cheltuieli extrabugetare ca să nu vă treziţi cu amenzi.

BALANŢA

Se iveşte ocazia să munciţi în plus şi să strângeţi un capital ca să puteţi pleca în plimbare în ţară, sau în străinătate dacă daţi de nişte reduceri.

O să vă bucuraţi de atenţia cuiva care visează s-aveţi o relaţie şi dacă n-aveţi pe nimeni, ieşiţi la plimbare.

SCORPION

O să vă cereţi drepturile, fie la serviciu, şefilor, fie în instanţă şi o să veniţi cu argumente ca să mergeţi la sigur, să nu vă conteste nimeni drepturile.

E cineva care vrea să vă coopteze într-un proiect care v-ar readuce în centrul atenţiei dac-aţi fost, cumva daţi uitării.

SĂGETĂTOR

Sunt nişte frământări interioare legate de serviciu, de şcoală, de banii care vă lipsesc şi de care vreţi să faceţi rost cât mai repede.

Aţi putea face cunoştinţă cu cineva care să fie pe calapodul vostru şi să vă predispună la visare, că până la urmă să vă îndrăgostiţi.

CAPRICORN

Se poate să primiţi un bonus, să vi se mulţumească şi altfel pentru ce aţi muncit, să vi se dea câteva zile libere şi să vă declaraţi mulţumiţi.

Se poate să intraţi într-o combinaţie partenerială şi să vă achitaţi de partea voastră de contribuţie ca să fie onorabil.

VĂRSĂTOR

Poate o să fiţi numiţi într-o funcţie, vi se dă ceva important de făcut şi o să vă simţiţi obligaţi să daţi tot ce e mai bun, ca să fie toată lumea servită, satisfăcută.

O să primiţi o invitaţie la un eveniment care o să vă pună, cumva, în valoare, să vi se facă, acolo, o bună promovare.

PEŞTI

E posibil să vă duceţi într-o deplasare, fie în interes de serviciu, fie personal, şi să vă întoarceţi cu rezultate bune, să vă priască din toate punctele de vedere deplasarea.

Poate încep să se vadă rezultatele preocupărilor pentru studiu, examene, e posibil şi să faceţi o mutare inteligentă.


Distribuie