• Home
  • Horoscop
  • Neti Sandu Horoscopul zilei de 10 iunie 2024. Nativii care primesc neașteptat o sumă de bani

Neti Sandu Horoscopul zilei de 10 iunie 2024. Nativii care primesc neașteptat o sumă de bani

Neti Sandu Horoscopul zilei de 10 iunie 2024.

O zi cu surprize mari. Nativii care primesc neașteptat o sumă de bani

BERBEC

O să vă alăturați unui grup care se luptă pentru binele altora și o să fie un câștig în plan emoțional, veți cunoaște și alți oameni care o să vă țină companie.

O reușită! Poate vă asociați cu niște prieteni care vă împărtășesc hobby-ul, un sport, și o să descărcați acolo tensiunile.

TAUR

Vin semnale, mesaje de prin țară, ori de prin lume, și o să vă organizați în așa fel timpul să ajungeți și la ei, treptat, așa, în vacanță, în weekend, în citybreak.

Se observă succes la școală, poate treceți în altă etapă de studiu și o să vă puteți legaliza și niște acte.

GEMENI

O să dați o fugă zilele astea în alt oraș, poate cu treabă, dar o să vă clătiți și retina, c-or să fie frumoase peisajele și o să îmbinați munca, o să vedeți, cu distracția.

Poate abia acum vin banii pe care trebuia să-i luați anul trecut și o să vă echilibrați financiar.

RAC

Demersurile care țin de bani abia de acum încolo dau roade și contul o să se umple, și o să vă puteți plăti taxele, impozitele și ratele.

O să vă găsiți un timp și pentru voi, să citiți o carte, să mergeți la un film, la un spectacol – pentru suflet.

LEU

O să interacționați cu niște oameni care vor să faceți echipă la treabă, chiar par niște oameni de caracter și cu energie bună și o să aveți parte de un câștig bănesc.

O să vă ocupați și de casă și să vă asigurați că mașina funcționează ca lumea, și de sănătatea părinților.

FECIOARA

O să vă tenteze cineva cu un extrajob și dacă vă rămâne timp o să vă încumetați, că aveți nevoie de bani în plus, dacă nu lăsați pe altă dată, când o să fiți mai liberi.

O persoană care v-a lipsit ca aerul revine, și o să vă evaluați sentimentele, să știți dacă vă puteți reacomoda.

BALANȚA

O să vă interesați de ce au nevoie ai voștri, de casă, de familie, poate părinților, bunicilor le trebuie ceva anume, și trebuie să le procurați.

Vă pregătiți de un tete-a-tete și o să vă faceți curaj să spuneți ce vă doriți.

SCORPION

Este o situație în care vi se cere să interveniți, poate fi în familie, un soi de conflict care se cere dezamorsat și doar voi puteți face acest lucru.

O să vă caute cineva care v-a rămas dator cu o explicație și vă scoate la cafea să-și ceară scuze, să vă implore să rămâneți împreună.

SĂGETĂTOR

O să mai cheltuiți niște bani cu casa și să vă liniștiți, după aceea, vă ocupați și de voi, să călătoriți, să vă duceți la o sală de sport.

O să vă treziți cu o ofertă de job, poate fi o colaborare care să fie un bun exercițiu pentru voi și o să vă aducă și bani.

CAPRICORN

Primiți solicitări din toate direcțiile, și o să vă străduiți să mulțumiți pe toată lumea ca să vă simțiți împliniți pe toate planurile.

Este posibil să prelungiți un contract și să cereți mai mulți bani dacă a mers bine treaba și să și primiți banii respectivi.

VĂRSĂTOR

O să dați drumul proiectelor noi ca să vă puteți organiza munca, așa, ca lumea, să mai aveți niște colaborări care să vă sporească veniturile.

O să dați refresh stării de spirit, vă mai luați ceva nou de îmbrăcat, vă compuneți un alt look, și o să întineriți.

PEȘTI

Se anunță niște bani despre care poate că nu știați, și o să aveți de buzunar și pentru o eventuală ieșire în weekend, să vă duceți într-o stațiune de agrement.

Este cineva care vă face curte și pare să fie o persoană insistentă și n-o să prea aveți scăpare – dacă sunteți singuri și dați și semne de accept.


Distribuie