• Home
  • Horoscop
  • Neti Sandu Horoscopul zilei de 11 mai 2024. O zi cu momente fericite pentru zodii

Neti Sandu Horoscopul zilei de 11 mai 2024. O zi cu momente fericite pentru zodii

Neti Sandu Horoscopul zilei de 11 mai 2024. O zi cu momente fericite pentru zodii

Berbec

Aveți chef de plimbare, de schimbat o vorbă bună cu prietenii de pe alte meleaguri și o să vă faceți planuri și pentru o vacanță, pe undeva, cât de curând.

O reușită în planul comunicării, că ați putut să faceți o declarație de dragoste, să rostiți un adevăr care v-a eliberat.

Taur

Invitațiile curg, dar și voi îi puteți chema pe prieteni pe la voi să faceți încă o tratație că o fi zi de naștere sau n-ați apucat să vă întâlniți de Paște cu toți cei pe care-i iubiți.

Se poate să ieșiți pe la evenimentele din oraș ca să vă bucurați de atmosfera de sărbătoare.

Horoscop 11 mai 2024 – Gemeni

E animație, că vin oameni care vă scot la plimbare, la spectacol, poate plecați prin împrejurimi, vă puteți duce și la munte, să faceți mișcare sau poate la malul mării.

O să mai scoateți o tranșă de la banii de la ciorap ca să ieșiți pe-afară cu ai voștri, ca să încheiați frumos sărbătorile pascale.

Horoscop 11 mai 2024 – Rac

O să aveți parte de surprize plăcute, că sunt prieteni care vor să vină în vizită, dar se poate să vă scoată și în oraș ca să aveți spațiu, să vă aerisiți să vedeți și altă lume.

Poate e un party, o ceremonie la care vreți să ajungeți și o să vă faceți remarcați, poate luați și un premiu.

Horoscop 11 mai 2024 – Leu

Vă invită cineva mai departe de casă și v-ați putea duce ca să chefuiți, așa, de final, că se-ncheie sărbătorile și vreți să fiți lângă oameni dragi.

Se poate să vă treziți cu cineva din țară sau din străinătate, dacă nu sunteți pe alte meleaguri. Cumva poate vă întâlniți.

Horoscop 11 mai 2024 – Fecioară

Se pare că v-ați drămuit banii să vă ajungă și o să dați o raită prin împrejurimi, pe la rude, la prieteni ca să vă bucurați de perioada asta minunată, să serbați împreună.

O să primiți daruri de la cei cu care n-ați apucat să vă vedeți de 1 Mai de Paște și o să aveți și voi surprize pentru ei.

Horoscop 11 mai 2024 – Balanță

O ieșire la party, poate fi la malul mării, undeva, ca să păstrați și tradiția de 1 mai și să fie și atmosferă de sărbătoare pascală.

E posibil să apară cineva care să vă placă și cu care să încercați să fiți într-o relație.

Horoscop 11 mai 2024 – Scorpion

Se poate să luați parte la câteva întâlniri, poate fi și o ceremonie care să adune oameni dragi și să petreceți câteva ore minunate împreună, că vă înțelegeți de minune.

E posibil să faceți cunoștință pe la petrecerile pe la care veți ajunge cu cineva care să vă fascineze și o să vreți să vă mai vedeți.

Horoscop 11 mai 2024 – Săgetător

Poate se reunește familia și o să mai vină poate și niște prieteni ca să trageți un chef de încheierea săptămânii Luminată și să fiți cu sufletul împăcat.

E un bun prilej să reparați o prietenie sau o căsnicie dacă vă intersectați la o întrunire cu tot felul de cunoscuți.

Horoscop 11 mai 2024 – Capricorn

O să vă dați seama dacă o relație poate continua sau s-a pierdut pe parcurs, fiecare s-a schimbat și nu mai găsiți numitorul comun.

Se poate să pregătiți ceva delicatese și să-i invitați pe la voi pe apropiați, ca să se simtă că e sărbătoare toată săptămâna.

Horoscop 11 mai 2024 – Vărsător

Se poate să faceți un drum ca să revedeți niște oameni pe care-i iubiți, că n-ați apucat să vă vedeti de Paște și o să fie încă o zi de sărbătoare.

Vi se lansează invitația să ajungeți până în țară, pe undeva să luați masa cu niște buni prieteni, o masă festivă, nu așa.

Horoscop 11 mai 2024 – Pești

O să fie program încărcat, poate sunt câteva vizite de onorat și o să fie animație, o să vă facă bine, sufletește să revedeți oameni dragi.

Poate le-ați făcut o promisiune copiilor, că le organizați și lor un party, că-i duceți la locul preferat de joacă și le împliniți dorința.


Distribuie