• Home
  • Horoscop
  • Neti Sandu Horoscopul zilei de 27 martie 2024. Nativii care au parte de oportunități unice

Neti Sandu Horoscopul zilei de 27 martie 2024. Nativii care au parte de oportunități unice

Neti Sandu Horoscopul zilei de 27 martie 2024. Nativii care au parte de oportunități unice.

BERBEC

Sunteți în formă și veți putea duce la bun sfârșit proiectele la care lucrați, poate, de anul trecut și veți lansa la apă proiecte noi care să vă aducă succes.

Vor veni bani din surse colaterale și veți face unele investiții legate de casă, printre altele. Luați în calcul și concediul.

Horoscop 27 martie 2024 – Taur

Veți asigura că banii pentru care ați muncit sosesc și veți întinde antenele să găsiți un business profitabil și să vă asociați cu oamenii cu care vă armonizați la treabă.

Întervedere cu cineva care vă invită în weekend într-o stațiune de agrement și veți da curs invitației dacă nu aveți alte treburi, musafiri.

Horoscop 27 martie 2024 – Gemeni

Se adună bani, poate vor fi plătite colaborările și veți putea să vă permiteți un city break în weekend ca să vă mai spălați gândurile, retina.

Se va ține cont de felul în care munciți și veți primi premiu, o primă, un voucher și veți fi și mai motivați de acum încolo.

Horoscop 27 martie 2024 – Rac

Șefii vor merge pe mâna voastră și vă vor încredința un proiect pe care să-l orchestrati cu măiestrie, căci experiența își spune cuvântul.

S-ar putea să dați examen, interviu și să treceți cu brio, să lucrați la ceea ce vă place sau să învățați.

Horoscop 27 martie 2024 – Leu

Poate v-ați găsit ceva de lucru, în paralel cu serviciul și vă veți descurca mai bine cu banii, o să aveți o libertate de mișcare, după ce ați tot strâns cureaua.

Poate vă invită cineva drag să petreceți câteva zile bune împreună, acolo unde locuiește în țară sau în străinătate.

Horoscop 27 martie 2024 – Fecioară

Parcă v-ați mai acomodat cu șefii, cu exigențele lor de ultimă oră și veți mai cere și voi una, alta, printre care și bani în plus.

Poate n-or să cedeze din prima, dar cât de curând or să facă. Veți recupera acei bani pentru care ați tot făcut demersuri și veți mai cumpăra și voi diverse pentru casă.

Horoscop 27 martie 2024 – Balanță

O reușită în cadrul unor negocieri. Poate îi convingeți pe angajatori să vă îndeplinească toate cerințele și să vă plătească și cu cât cereți.

Veți reaprinde flacăra iubirii, că nu vreți să renunțați la cineva care v-a făcut fericiți și încă vă mai poate face.

Horoscop 27 martie 2024 – Scorpion

O revedere emoționantă și veți putea să vă dați seama dacă viața voastră se leagă de cealaltă ființă pe care ați cunoscut-o de curând și în care v-ați pus mari speranțe.

Vă căuta cineva care poate fi trup și suflet alături de voi dacă vă apucați de vreo treabă importantă.

Horoscop 27 martie 2024 – Săgetător

Veți fi mai interesați de soarta familiei, că poate e cineva care are nevoie de ceva de la voi, de o vorbă bună, măcar.

Poate căutați pe net pe site-uri ca să găsiți o mobilă la reducere, sau alte lucruri necesare pentru casă, mai ieftine.

Horoscop 27 martie 2024 – Capricorn

Plănuiți o afacere grandioasă, dar trebuie pregătită în amănunt și să vă luați și măsuri de precauție, să fiți serioși cu cei cu care veți colabora.

Vă bate gândul să vă mutați într-o locuință mai spațioasă și veți consulta înainte de toate cu membrii familiei.

Horoscop 27 martie 2024 – Vărsător

Se poate să intrați într-o combinație partenerială și va fi mult de lucru, dar sunt promisiuni de bani mulți, și merită, se pare, efortul.

Se poate să aterizeze niște bani despre care nu știați și veți putea pleca pe undeva cu ai voștri, la sfârșit de săptămână, la relaxare.

Horoscop 27 martie 2024 – Pești

Veți aduna niște oameni în jurul vostru și veți avea și treburi de serviciu, și preocupări deconectante și va fi o armonie în grup.

Poate vă îngrijiți ceva mai mult de voi, schimbați meniul, țineți o dietă și poate faceți și mișcare, vă duceți la o sală de sport.


Distribuie