• Home
  • Horoscop
  • Neti Sandu Horoscopul zilei de 8 iulie. Zodia care ia acei bani pe care-i așteaptă de ceva vreme

Neti Sandu Horoscopul zilei de 8 iulie. Zodia care ia acei bani pe care-i așteaptă de ceva vreme

Neti Sandu Horoscopul zilei de 8 iulie Zodia care ia acei bani pe care-i așteaptă de ceva vreme.

BERBEC

Provocări la tot pasul! Sunt proiecte pe care le puteți demara și să aveți bani frumoși și de câștigat pe urma lor că o să fie mult de muncă.

Poate vă faceți cunoscute părerile în rețelele sociale undeva pe o platformă și o să fie oameni care să vă susțină să le puneți în practică.

TAUR

O să vă bucurați de un plus de notorietate, poate pentru că un business al vostru a prins pe piață și se vorbește despre voi, și sunteți recompensați cumva.

Poate o să investiți o sumă de bani în ceva care v-ar ajuta să dezvoltați un business și să le asigurați alor voștri ce au nevoie.

GEMENI

O să aveți suficientă energie ca să rezolvați și restanțe și să v-apucați și de acel proiect cu care să dați lovitura în afaceri.

E bine să vă îngrijiți de sănătate și să faceți analize, consult medical ca să vedeți în ce stare vă aflați.

RAC

O reușită în planul comunicării. V-ați făcut înțeleși după ce ați tot vorbit în contradictoriu cu partenerul de cuplu și o să vă faceți mai des program comun.

Apare cineva care vă oferă un job, poate fi o colaborare de care s-ar putea să fiți încântați și o să iasă ceva frumos, la o adică.

LEU

Poate se reînnoiește o ofertă de funcție, cu sau fără concurs și o să câștigați mai mulți bani, veți ținti mai sus, pe scara socială.

Or să vină niște bani de la serviciu, o fi vreun bonus, un voucher, salariu mărit ar fi bine, dar rămâne de văzut ce e.

FECIOARĂ

O invitație fie pentru weekend, fie pentru luna viitoare să plecați în vacanță, să fiți împreună cu cei dragi la odihnă, că v-o fi ajuns și pe voi oboseala.

O să faceți demersurile necesare ca să vă luați banii că datornicii vor să-i facă uitați și n-aveți de gând să lăsați lucrurile așa.

BALANȚĂ

Se insistă să vă dați acordul cu privire la un contract pe care l-ați putea prelungi dacă sunteți mulțumiți, altminteri îl reziliați. Trebuie spus.

O să vă dați tot interesul să aveți o bună colaborare cu șefii ca să decurgă și toată treaba la serviciu în bune condiții.

SCORPION

O să aveți curaj să vă asociați cu niște oameni care sunt și ei dispuși să pună umărul la un proiect care o să v-aducă beneficii cât de curând, o să vedeți.

Vă mai gândiți dacă partenerul de cuplu este tot ce v-ați dorit pentru toată viața ca să vă căsătoriți, sau mai așteptați pentru confirmare.

SĂGETĂTOR

Se poate să luați acei bani pe care-i cereți de ceva vreme și o să puteți da o fugă în week-end pe undeva ca să vă relaxați, un munte, o mare.

Poate reușiți să-l liniștiți pe partener că nu sunteți interesați de nimeni altcineva pentru o relație de cuplu și se calmează spiritele.

CAPRICORN

O nouă provocare la serviciu, e un proiect în care o să investiți timp, suflet, efort și o să iasă frumos că sunteți serioși în toate privințele.

Vești bune, oamenii de care aveți nevoie vin spre voi, și o să vă achitați până și de cele mai complicate obligații.

VĂRSĂTOR

Poate va fi nevoie de un drum la service, cu mașina să vedeți ce are, poate va trebui să schimbați niște piese, ori poate să vă luați alta.

Se poate să vă găsiți o îndeletnicire de timp liber care să vă întreţină inspirația vie și vă rupeți un pic de treburile cotidiene.

PEȘTI

O să vă consultați cu unul, cu altul, ca să aflați dacă oferta de lucru primită e în stilul vostru, sau nu e cazul să aderați la ideea respectivă.

O să reglați o situație școlară, să puteți trece la următorul nivel și să fructificați diploma de absolvire.


Distribuie