• Home
  • Știri
  • Noi detalii despre starea de sănătate a lui Celine Dion! Sora ei a făcut anunțul: „Putem face prea puțin pentru a-i alina durerea”

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Celine Dion! Sora ei a făcut anunțul: „Putem face prea puțin pentru a-i alina durerea”

A trecut aproape un an de când faimoasa Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală neurologică incurabilă. Sora ei, Claudette Dion, a vorbit public despre starea de sănătate a acesteia și a mărturisit că speră la o minune, își dorește din tot sufletul ca artista să învingă lupta cu această boală foarte rară.

În luna decembrie a anului 2022, faimoasa Celine Dion și-a anunțat fanii că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o boală incurabilă despre care nu se știu prea multe detalii momentan, fiind și destul de rară. Artista a fost nevoită să își anuleze toate concertele, inclusiv turneul european pe care îl aștepta cu nerăbdare.

Sora acesteia, Claudette Dion, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a cântăreței și a mărturisit că aceasta luptă din greu pentru a se pune pe picioare și a reveni la viața ei de dinainte.

„Ea face totul pentru a-și reveni. Este o femeie puternică. Este o boală despre care știm atât de puțin. Există spasme – sunt imposibil de controlat. Știi că oamenii sar adesea în picioare noaptea din cauza unei crampe la picior sau la gambe? Este cam așa, dar în totalitate. Putem face prea puțin pentru a-i alina durerea”, a spus Claudette pentru publicația HELLO! Canada, exprimându-și încă o dată speranța că experții vor putea găsi o modalitate de a-i vindeca sora.

Celine Dion a fost cea care a anunțat că se confruntă cu această boală grea, care afectează un om dintr-un milion. Artista a mărturisit că se simte destul de rău și întâmpină dificultăți în a merge sau a cânta, astfel că a fost nevoită să își anuleze toate angajamentele.

„Câteodată, îmi cauzează dificultăți când merg, nu-mi permit să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită. Îmi e greu să vă spun astăzi că acest lucru înseamnă că nu voi fi pregătită ca în februarie să-mi reîncep turneul din Europa. Am o echipă grozavă de doctori care mă ajută să fiu mai bine. Copiii mei prețioși mă sprijină și-mi oferă speranță. Muncesc din greu, în fiecare zi, cu terapeuți în medicina sportivă, pentru a-mi reclădi puterea și capacitatea de a fi pe scenă din nou, dar trebuie să admit că este o luptă grea.”, a fost o parte a mesajului transmis de Celine Dion pe rețelele de socializare.


Distribuie