• Home
  • Știri
  • Nu vrea să vadă femei în fața ochilor! Devastat de divorț, Cătălin Bordea recunoaște că nu poate trece peste trădarea soției cu prietenul cel mai bun: “Mă refac după război și…”

Nu vrea să vadă femei în fața ochilor! Devastat de divorț, Cătălin Bordea recunoaște că nu poate trece peste trădarea soției cu prietenul cel mai bun: “Mă refac după război și…”

Deși în jurul său roiesc o mulțime de frumuseți autohtone, Cătălin Bordea se află încă în perioada de refacere, de după divorțul de Livia. Vedeta TV a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO că în acest moment este exclus să aibă ochi pentru o altă femeie și că-i este cât se poate de bine cu noul său statut, acela de bărbat singur.

Cătălin Bordea, juratul de la iUmor, este în continuare un bărbat singur, chiar dacă nu duce lipsă de femei frumoase.

Comediantul a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO că se simte cât se poate de bine cu acest statut, și încă se reface după „război”, mai precis după divorțul cu scandal de fosta sa soție, Livia. Aceasta, la scurt timp după ce au semnat actele la notar, a fost surprinsă de către paparazzi CANCAN.RO în ipostaze tandre, chiar în compania lui Spike, cel care îi fusese bun prieten lui Bordea și cavaler de onoare la nunta acestuia.

„Nici nu se pune problema sa îmi placă de cineva momentan având în vedere că mă refac după război. Cred ca e normal și firesc după ce ieși dintr-o relație sa rămâi o perioada singur”, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Și-a pierdut încrederea în oameni
Cătălin Bordea a divorțat de fosta sa soție, Livia, după mai bine de 11 ani de relație. Bruneta a fost cea care a decis să-și continue viața pe un alt drum, motiv pentru care, chiar dacă nu și-ar fi dorit acest lucru, actorul i-a dat toată libertatea, semnând actele de divorț, la notar. La acea vreme, ca un adevărat cavaler, el i-a lăsat fostei consoarte și mașina sa, pe care a continuat să i-o plătească tot el, dat fiind faptul că automobiul era luat în leasing. După imaginile apărute în CANCAN.RO, cu fosta sa soție alături de Spike, acesta și-a recuperat Range Rover-ul.

Actorul ne-a spus că după acel episod și-a pierdut total încrederea în oameni:

„Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb”.

„Eram doar prieteni și atât”
Recent, comediantul a fost surprins de paparazzi CANCAN.RO în compania unei brunete, ce părea copia fidelă a fostei sale soții. Deși păreau extrem de apropiați, actorul n-a riscat să facă pasul cel mare, și să-și oficializeze prima relație de după divorț. Pe marginea acestui subiect, Cătălin Bordea ne-a spus că bruneta la brațul căreia s-a afișat îi era și îi este doar o foarte bună prietenă în acest moment:

„Eram doar prieteni și atât. Sunt singur și deocamdată îmi este bine așa. Nu vorbesc despre nimeni altcineva în afara de mine, perioada asta este despre mine.

Nu am o relație în acest moment, nici nu a fost o relație”.


Distribuie