• Home
  • Știri
  • Nuntă ca-n povești pentru Alin Oprea și Medana. Ce rochie de mireasă atipică a purtat soția artistului

Nuntă ca-n povești pentru Alin Oprea și Medana. Ce rochie de mireasă atipică a purtat soția artistului

Alin Oprea, solistul de la Talisman, și Medana și-au unit destinele într-o ceremonie religioasă de poveste, desfășurată vineri, 15 septembrie. Cuplul a fost cununat religios în fața a opt perechi de nași, iar nunta lor a fost un eveniment deosebit, demn de un film romantic.

După ce în luna decembrie a anului trecut au spus “DA” în fața ofițerului Stării Civile, Alin Oprea și Medana și-au dorit să-și consolideze legătura și în fața lui Dumnezeu. Solistul de la Talisman și-a refăcut viața alături de Medana, după o despărțire cu scandal de mama copiilor săi.

Pregătirile pentru cununia religioasă au început cu mult timp înainte, iar Alin Oprea s-a implicat personal în organizarea fiecărui detaliu pentru ca evenimentul să fie perfect. Medana, soția solistului de la Talisman, a avut ocazia de a purta pentru prima dată rochia de mireasă. Deși a fost căsătorită anterior, ea nu a avut niciodată ocazia de a îmbrăca o rochie albă.

Pe parcursul serii, Medana a schimbat mai multe ținute și a impresionat cu fiecare apariție. La un moment dat, mireasa a îmbrăcat o rochie de prințesă într-o nuanță de albastru deschis, care era accesorizată cu flori 3D. Nunta cântărețului a fost un eveniment grandios, la care au fost invitate aproximativ 500 de persoane.

Alin Oprea și Medana au fost înconjurați de prieteni și familie, care au venit să sărbătorească dragostea lor. Această nuntă spectaculoasă a reprezentat un nou început pentru Alin Oprea și Medana, care au jurat să se iubească și să se susțină în fiecare zi a vieții lor.

Cine sunt cele 8 perechi de nași
Au avut opt perechi de nași, vedete foarte cunoscută în showbiz: Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea (fost ministru al Sănătății) și soțul Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Iuliana și Ninel Alexandru, Doina și Pavel Hălmăjan, Mihaela și Daniel Moldovan.

„Avem 8 perechi de nași, pentru că aceasta este cifra simbolică a infinitului, exact cum este și iubirea dintre noi, fară margini. Nașii noștri sunt oameni de suflet care au fost alături de noi în cele mai grele momente și pe care-i dorim aproape și în cele mai frumoase momente. Noi îi considerăm și îi simțim ca făcând parte din familia noastră’, a dezvăluit Alin Oprea înainte de nuntă.

Alina Sorescu a reușit să fure toate privirile la fericitul eveniment cu ținuta ei. Artista a purtat o rochie lungă, aurie, tip cămașă, asortată cu o pereche de sandale cu talpă înaltă în aceeași nuanță, iar un detaliu i-a bucurat foarte tare pe fani. Și anume, faptul că Alina pare să-și revină după despărțirea dureroasă de tatăl copiilor ei și apare zâmbitoare în toate pozele.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje
Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.


Distribuie