8.7 C
Timișoara

O femeie și-a ucis soacra, s-a așezat pe cadavru și și-a aprins o țigară: „Nu o mai suportam”

Data:

În Italia, o femeie în vârstă de 32 de ani a fost arestată pentru omor calificat, după ce aceasta și-a omorât soacra. Imediat după omor, femeia s-a așezat pe cadavrul soacrei și și-a aprins o țigară. Laura Di Dio este ucigașa care și-a omorât soacra, în vârstă de 62 de ani.

Soacra și-a chemat nora la o cafea, după ce acestea și-au reluat relațiile, având în vedere că mulți ani au fost certate, potrivit Corriere Del Mezzogiorno și citat de stirileprotv.ro. Laura Di Dio a transmis:

„Soacra mea a fost cea care m-a atacat și eu m-am apărat… dar nu o mai suportam”.

Aceasta și-a ucis soacra, după ce a înjunghiat-o cu o foarfecă. Și în cele din urmă făptașa a fost găsită de către soțul său, Francesco Arnone, fumând dintr-o țigară și stând pe cadavru. Laura Di Dio suferea de depresie, iar aceasta s-a agravat odată cu nașterea ultimului copil.

Certurile dintre aceasta și soacra ei datau din anul 2018, atunci când soțul Laurei și fratele acestuia, Christian Arnone, au fost implicați într-un conflict. Pe atunci, Christian Arnone ar fi tras asupra fratelui său, după ce Francesco și-ar fi agresat soția, iar cumnatul ar fi încercat s-o apere.

După această întâmplate Christian Arnone a fost arestat, fiind și motivul pentru care soacra nu s-a mai înțeles cu Laura Di Dio foarte mulți ani.

Știri locale

Știri nationale