10.8 C
Timișoara

O persoană rănită și patru mașini avariate în urma unui accident, la Moșnița Nouă

Data:

Luni, 6 martie, pe Drumul Boilor din Moșnița Nouă s-a produs un accident de circulație. În urma acestui accident o persoană a fost rănită și patru mașini au fost avariate. Accidentul s-a produs din pricina faptului că o șoferiță nu a acordat prioritate.

Incidentul de luni dimineață a avut loc la intersecția drumul Boilor cu strada Sofia din Moșnița Nouă. La intersecția cu drumul Boilor, șoferița în vârstă de 40 de ani și care conducea pe strada Sofia nu a acordat prioritate unei mașini condusă regulamentar de către o femeie în vârstă de 59 de ani.

Imediat după impact mașina care mergea regulamentar a fost proiectată în alte două autoturisme care și acestea circulau regulamentar, dar din sens opus. Reprezentanții IPJ Timiș au transmis printr-un comunicat de presă:

„O femeie în vârstă de 40 de ani a condus un autoturism pe strada Sofia din Moșnița Nouă, iar la intersecția cu Drumul Boilor a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 59 de ani, care se deplasa regulamentar dinspre Timișoara.

În urma coliziunii, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat în alte două autovehicule care se deplasau din sensul opus de mers. În urma impactului, conducătoarea auto în vârstă de 59 de ani a fost rănită”.

Deplasați la fața locului, polițiștii de la rutieră au deschis în prezent un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Știri locale

Știri nationale