• Home
  • Știri
  • Oana Alina, soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu a murit la doar 47 de ani: „Suntem profund îndurerați de pierderea dumneavoastră, Mister!”

Oana Alina, soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu a murit la doar 47 de ani: „Suntem profund îndurerați de pierderea dumneavoastră, Mister!”

Lumea fotbalului românesc este zguduită de vestea tragică a trecerii în neființă a Oanei Alina Pîrvu, soția iubitului antrenor de la FC Voluntari, Florin Pîrvu, la vârsta de doar 47 de ani. Această pierdere neașteptată a adus un val de compasiune și solidaritate în rândul comunității fotbalistice.

Soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu a murit la 47 de ani

Tragedia a lovit lumea fotbalului românesc, iar FC Voluntari este în doliu în urma pierderii neașteptate a Oanei Alina Pîrvu, soția antrenorului echipei, Florin Pîrvu, care a trecut la cele veșnice la doar 47

de ani. Vestea a adus un val de tristețe și compasiune în rândul suporterilor și al comunității fotbalistice.

Oana Alina Pîrvu a fost mai mult decât o simplă parteneră de viață pentru Florin Pîrvu; ea a fost un pilon de susținere și un sprijin constant în cariera sa de antrenor. Pierderea ei este resimțită profund nu doar în sânul familiei, ci și în întreaga comunitate fotbalistică.

FC Voluntari a transmis sincere condoleanțe antrenorului și familiei sale, exprimând regretul și compasiunea față de această tragedie, pe pagina oficială de Facebook. În acest moment dificil, clubul și suporterii sunt alături de Florin Pîrvu, oferindu-i sprijinul lor moral și încurajarea necesară pentru a depăși această încercare grea.

„Cu tristețe în inimi, transmitem gândurile noastre cele mai bune și rugăciunile noastre către Florin Pîrvu a cărui soție, Oana Alina Pîrvu, a trecut în neființă, la doar 47 de ani.

Suntem profund îndurerați de pierderea dumneavoastră, Mister! ” au transmis reprezentanții FC Voluntarii.

Cluburile de fotbal unde Florin Pîrvu a activat îi sunt alături

Florin Pîrvu, un antrenor respectat și apreciat în lumea fotbalului românesc, trece acum printr-o perioadă de doliu profund. Decesul neașteptat al soției sale a adus o schimbare bruscă și tragică în viața sa și a familiei sale. Cu toate că este o figură publică, suferința sa este una profund personală și delicată.

Echipa FC Voluntari, în frunte cu conducerea și jucătorii, se străduiește să ofere sprijinul și confortul necesar antrenorului lor în aceste momente dificile.

În același timp, comunitatea fotbalistică în ansamblu se mobilizează pentru a-i arăta solidaritatea și sprijinul lor în această perioadă de doliu.

De asemenea și cei de la FC Petrolul Ploiești au transmis un mesaj de condoleanțe pentru Florin Pîrvu: „Clubul Petrolul Ploiești este alături de Florin Pîrvu în aceste momente grele, după trecerea în neființă a soției sale, Oana Alina Pîrvu. Sincere condoleanțe familiei!”


Distribuie