• Home
  • Știri
  • Oana Cuzino are aproape 50 de ani și trebuie să recunoaștem că e impecabilă. Deși gura lumii spune că și-a făcut mai multe intervenții estetice, adevărul e cu totul altul. Ce a folosit pentru a-și ascunde ridurile

Oana Cuzino are aproape 50 de ani și trebuie să recunoaștem că e impecabilă. Deși gura lumii spune că și-a făcut mai multe intervenții estetice, adevărul e cu totul altul. Ce a folosit pentru a-și ascunde ridurile

Vedetă TV, dar și medic geriatru de profesie, Oana Cuzino știe cum să se mențină tânără. În vârstă de 48 de ani, prezentatoarea emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” este atentă la alimentație, face sport, ia suplimente și merge la tratamente de înfrumusețare.

O vezi pe micul ecran de 18 ani și este neschimbată, demonstrând că timpul nu îi este dușman. A fost Oana Cuzino tentată să apeleze la intervenții de ordin estetic sau a făcut-o deja?

„Eu cred în suplimentele care îți asigură sănătatea și frumusețea pielii întregului corp. Ca îngrijire estetică apelez frecvent la radiofrecvență și nu la intervenții estetice invazive. Am făcut foarte multe cursuri de medicină estetică și am învățat mult despre aceste proceduri, dintre toate singura interesantă mi se pare mezoterapia, care folosește anumite substanțe pentru o anumită problemă.

Pentru mine, personal, intervențiile locale estetice banale – tip botox, acid hialuronic, mărirea buzelor – nu reprezintă o opțiune, cred mai degrabă în alte modalități antiaging holistice mult mai eficiente și interesante”, a declarat, pentru Libertatea, Oana Cuzino.

Prezentatoarea TV nu își arată vârsta, iar acest lucru se datorează preocupării constante pentru sănătate, dar și pentru aspectul fizic. „Nu cred că mai este cazul ca la vârsta mea să corectez ceva, nu mi-ar aduce nimic în plus”, a adăugat ea.


Distribuie