• Home
  • Știri
  • Opt Semne Că Te-A Înșelat Fără Ca Tu Să Știi – Fii Atentă La Numărul 5: Dă De Gol Orice Bărbat

Opt Semne Că Te-A Înșelat Fără Ca Tu Să Știi – Fii Atentă La Numărul 5: Dă De Gol Orice Bărbat

Opt Semne Că Te-A Înșelat Fără Ca Tu Să Știi – Fii Atentă La Numărul 5: Dă De Gol Orice Bărbat
De cele mai multe ori, atunci când iubești, chiar dacă ai toate semnele că te înșală în fața ta, se poate întâmpla să continui să te minți singură că nu este așa.

Dragostea este oarbă, dar trebuie să fii atentă la micile detalii și să iei cea mai bună decizie pentru tine.

1. Face baie mult prea des.

Poate că ți se pare ciudat, însă este foarte important să fii atentă la programul partenerului tău de făcut duș.

Nu spune nimeni că partenerul tău nu trebuie să aibă o igienă adecvată, însă dacă face baie la ore neobișnuite sau dacă își schimbă hainele de 3 ori pe zi, ar trebui să-ți pui un semn de întrebare.

2. Schimbări în programul său zilnic.

Dacă iubitul tău anulează frecvent planurile cu tine sau îți spune că trebuie să se vadă urgent cu prietenii, este cel mai posibil să te înșele.

Dacă se întâmplă o dată, este în regulă pentru că tuturor ni s-a întâmplat să întâmpinăm evenimente neprevăzute, însă dacă se întâmplă frecvent, deja ar trebi să-ți pui niște semne de întrebare.

3. Are grijă să nu-și lase telefonul pe lângă tine.

Trăim în era tehnologiei și majoritatea cuplurilor se formează pe internet. Dacă iubitul tău își pune brusc parolă la telefon sau își ia telefonul cu el la baie, este clar că vrea să ascundă ceva.

Bărbații nu sunt proști și de obicei știu să-și acopere urmele foarte bine. Dacă observi să îl sună frecvent un „prieten” nou, ar trebui să discutați despre asta.

4. Te acuză că-l înșeli.

Un bărbat care înșală devine paranoic și va fi cuprins de remușcări, asta dacă are conștiință, și te va acuza pe tine că-l înșeli pentru a nu se mai simți vinovat. Bărbații se gândesc că dacă el a făcut asta, este clar că vei face și tu același lucru.

5. Este posesiv și vrea să știe mereu unde ești.

Poate că o să crezi că îi pasă de tine și că este prea protectiv, însă de obicei bărbații nu se sinchisesc să depună prea mult efort pentru a-și înșela iubita ca la carte, de aceea își aduc amanta acasă în lipsa ta sau la hoteluri.

Te întreabă unde ești pentru că vrea să se asigure că nu dați nas în nas.

6. Încearcă să se despartă de tine fără motiv.

Poate să o spună în glumă și de cele mai multe ori, dacă vrea într-adevăr, invoacă cele mai penibile scuze de despărțire, alte ori se poate despărți de tine printr-un mesaj în care nu poate să descrie de ce face asta.

7. Începe brusc să îți ofere cadouri și este foarte atent.

Acest comportament poate apărea când bărbatul de lângă tine se simte vinovat pentru ce a făcut sau pentru ce face în continuare și de aceea, simte nevoia să îți ofere mai multă atenție.

Ori asta, ori este mai atent la nevoile tale pentru a nu-ți da nimic de bănuit.

8. Nu mai vrea să fiți văzuți în public.

Există cazuri în care amanta știe de soție, însă există i situații în care femeile nu știu una de alta.

Dacă te ține de mână pe stradă în continuare, este posibil ca amanta să afle de tine și riscă să iasă o scenă groaznică.


Distribuie