• Home
  • Sănătate
  • Protejează-ți pielea de riduri cu doar 2 ingrediente naturale

Protejează-ți pielea de riduri cu doar 2 ingrediente naturale

Există multe produse cosmetice care ar trebui să îți protejeze pielea de riduri, dar de regulă sunt foarte scumpe și nu dau întotdeauna rezultatele dorite. Prin urmare, cel mai bun mod de a-ți proteja pielea de riduri este să folosești ingrediente naturale care sunt deja în fiecare bucătărie.

Priyanka Chopra, celebra actriță, cântăreață și fostă regină a frumuseții indiene, este un exemplu real care dovedește eficiența utilizării acestor ingrediente.

Cu doar 2 ingrediente reuseste sa iti mentina pielea tanara si fara riduri. În plus, aceste ingrediente sunt potrivite pentru toate tipurile de piele.

Astăzi vă vom prezenta o procedură simplă pe care fiecare dintre voi ar trebui să o încerce!

Părul : Cea mai vizibilă parte a feței, desigur, mai ales dacă este strălucitoare și groasă. De fiecare dată când apare pe covorul roșu, părul lui Priyanka arată mereu frumos. În cele din urmă, ea dezvăluie secretul părului ei sănătos!

Priyanka spune că un masaj cu ulei fierbinte ajută părul să fie în stare bună. Ea face această procedură în mod regulat. Tratamentul este extrem de eficient în controlul părului deteriorat, precum și a căderii părului. Ea masează scalpul cu ulei fierbinte de 3 ori pe săptămână.

Piele : „Hidratarea este cea mai importantă pentru o piele sănătoasă și strălucitoare”, explică Priyanka. Ea recomandă să se spele pe față înainte de culcare folosind o mască de față de casă, care îi menține pielea sănătoasă și hidratată.

Masca este formată din 2 ingrediente: 2 linguri de suc de lămâie (pentru peeling) și jumătate de pahar de iaurt (pentru hidratare).
Doar amestecați ingredientele și aplicați masca pe față. Se lasa 30 de minute, dupa care il poti spala.


Distribuie