• Home
  • Știri
  • Rona Hartner s-a vindecat miraculos de cancer în două săptămâni, deși se afla în stadiul patru cu metastaze! Cum a fost posibil: „Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos. E o minune mare de tot”

Rona Hartner s-a vindecat miraculos de cancer în două săptămâni, deși se afla în stadiul patru cu metastaze! Cum a fost posibil: „Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos. E o minune mare de tot”

Rona Hartner s-a vindecat miraculos de cancer în două săptămâni, deși se afla în stadiul patru cu metastaze! Cum a fost posibil: „Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos. E o minune mare de tot”
Rona Hartner a învins, pentru a doua oară, cancerul! După ce s-a luptat din nou cu boala nemiloasă, artista a dezvăluit că s-a vindecat de cancer în doar două săptămâni, deși acesta se afla în stadiul 4, cu metastaze.

Vedeta consideră că în viața ei s-a produs o minune!Cum a învins Rona Hartner cancerul?

În urmă cu 4 ani, Rona Hartner a câștigat prima luptă cu boala nemiloasă. Pe vremea aceea, artista se lupta cu cancerul la colon, de care s-a vindecat într-un final. Însă, în urmă cu câteva luni, cântăreața primea o altă veste tristă din partea medicilor, care i-au spus că s-a îmbolnăvit din nou de cancer, de data aceasta boala afectându-i plămânii.

Ei bine, după cea de-a doua luptă cu boala, care părea mult mai dificilă decât prima, Rona Hartner a dezvăluit că a învins, din nou, cancerul. Artista a povestit că s-a vindecat în doar două săptămâni, datorită unui remediu găsit de doctori, pe care Rona îl consideră un miracol. Mai mult, vedeta a mărturisit că medicamentul pe care medicii i l-au administrat a fost unul foarte periculos, care în general are efecte adverse grave, dar care pe ea au ocolit-o.

Ronei încă nu îi vine să creadă că a câștigat și această luptă cu boala și consideră că este o minune faptul că s-a vindecat de cancer, atunci când acesta se afla în cel mai grav stadiu.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni. E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu.

Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație. Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit”, a povestit Rona Hartner pentru Fanatik.ro.


Distribuie