• Home
  • Știri
  • Rugaciunea de joi a Parintelui Arsenie Boca. Te va scapa de necaz si atrage binele in viata ta

Rugaciunea de joi a Parintelui Arsenie Boca. Te va scapa de necaz si atrage binele in viata ta

Rugaciunea de joi trebuie rostita in aceasta zi, dupa cum ii spune si numele. Rostind-o vei atrage prosperitatea, sanatatea si norocul. Totodata, trebuie spusa si in semn de multumire adresata lui Dumnezeu, pentru toate binefacerile pe care le revarsa zilnic asupra ta.

Rugaciunea de joi a lui Arsenie Boca
Rugaciunea de joi s Sfantului Arsenie Boca este cea care te poate ajuta in momentele de cumpana. Trebuie rostita din suflet, iar ruga te va ajuta in momentele grele, te va scapa de necaz si boala. Va aduce intelegerea si armonia in familie si te va calma in situatiile de stres si agitatie.

Astfel ca, atunci cand intampini dificultati si treci printr-o perioada grea a vietii, roaga-te Sfantului Ardealului, in zilele de joi. Multi credinciosi care au rostit aceasta rugaciune in zilele de joi, sustin ca ruga le-a fost ascultata, iar ei au gasit rezolvare necazurilor cu care se confruntau. Aceasta rugaciune era rostita de Sfantul Ardealului in zilele de joi si era inchinata Mantuitorului Iisus Hristos.

Rugaciunea adresata Mantuitorului Iisus Hristos
„Doamne Iisuse Hristoase, Judecatorul meu Preadrept! Cunosc ca pacatele mele sunt fara de numar. De aceea, Te rog in aceasta seara, sa-mi aduci alinare si sa-mi asculti umila mea rugaminte. Inlatura cugetele mele cele rele si viclene, ca sa piara din mintea mea si sa nu se mai aseze in sufletul meu. Lumineaza intunericul inimii mele, alunga intunericul gandurilor mele si suie mintea mea la cer, ca sa ma bucur de Fata Ta.

Articolul continuă după reclame

Asa Doamne, primeste umila mea rugaciune ca o tamaie mirositoare, pentru rugaciunile iubitei Tale Maici, care Te-a vazut pus intre doi talhari. Indura-Te, Doamne, si de cei vii si de cei adormiti, pentru rugaciunile Sfintilor Tai, catre care zic si eu, nevrednicul: O, fericiti servitori ai lui Dumnezeu! Nu incetati a va ruga Lui, ziua si noaptea pentru noi, nevrednicii, care pururea gresim cu atatea nenumarate pacate!

Mijlociti pentru noi Darul si ajutorul lui Dumnezeu, pe care nu stim a-l cere dupa cuviinta. Doamne, Cela ce vii in taina intre oameni, ai mila si vino de Te salasluieste intru noi, dimpreuna cu Tatal si cu Duhul Tau. Caci Duhul se roaga pentru noi cu suspine negraite, cand graiul si mintea noastra raman neputincioase.

Doamne, Cela ce vii in taina, ai mila de noi, ca nu ne dam seama cat suntem de nedesavarsiti si cat esti Tu de aproape de sufletele noastre si cat ne departam noi de Tine. Ci lumineaza, Doamne, lumina Ta peste noi, ca sa vedem lumina prin ochii Tai. Lumina si bucuria noastra, slava Tie! Amin”.


Distribuie