• Home
  • Știri
  • S-a temut vreodată Tavi Clonda că este doar un pansament pentru Gabriela Cristea? Artistul a dezvăluit…

S-a temut vreodată Tavi Clonda că este doar un pansament pentru Gabriela Cristea? Artistul a dezvăluit…

Tavi Clonda a discutat deschis despre relația sa cu Gabriela Cristea, un cuplu apreciat în industria showbiz-ului din România. Cei doi sunt adorați pentru exemplul lor familial și primesc numeroase aprecieri pe platformele de socializare.

Într-un interviu acordat „În Oglindă”, Tavi Clonda a vorbit despre începuturile lor, menționând că nu i-a fost teamă să înceapă o nouă relație chiar și după o experiență anterioară dificilă. El a subliniat că nu a simțit nicio frică și că a fost dispus să se implice total în relație, comparând starea lor de spirit cu cea a adolescenților care nu se preocupă de nimic altceva decât de prezentul lor împreună.

În ceea ce privește diferența de vârstă criticată de unii internauți, Gabriela Cristea a răspuns ferm, afirmând că diferența de aproape cinci ani nu a fost niciodată o problemă pentru ei. Ea a respins criticiile, considerându-le lipsite de sens și chiar ofensatoare, subliniind că legătura lor se bazează pe conexiunea emoțională și nu pe aspecte biologice.

Aceste declarații au fost făcute publice de Gabriela Cristea într-un videoclip postat pe pagina sa personală de Facebook, în care a adăugat că astfel de comentarii negative nu reflectă realitatea și sunt mai mult decât inapropiate.


Distribuie