• Home
  • Sănătate
  • Salata de vinete dupa reteta celebrei Sanda Marin. Sa nu faceti aceasta greseala

Salata de vinete dupa reteta celebrei Sanda Marin. Sa nu faceti aceasta greseala

Sanda Marin va propune pentru astazi o reteta deosebita, una pe care nu aveti cum sa nu o reluati, dupa ce ati incercat-o o data! De ce? Toti prietenii vottri vor mai cere o portie de SALATA DE VINETE!

Ingrediente:

8 vinete medii

160 ml ulei, preferabil de floarea soarelui

2 cepe mici galbene sau rosii

frunze de patrunjel pentru decor

rosii – de folosit la decorarea salatei

sare

piper negru

Mod de preparare:

Vinetele se spala si se sterg de apa cu un prosop din bumbac. Se pun apoi la copt. Pentru copt puteti sa folositi fie o tabla subtire de fier pusa direct pe ochiul de la aragaz, fie la cuptor.

La cuptor se pun intr-o tava si se coc in aproximativ 1 ora si 25 minute, la o temperatura de 150 grade. Dupa primele 30-35 minute, se deschide cuptorul si se intorc pe cealalta parte.

ATENTIE : Sa nu uitati sa le intepati cu o furculita inainte de a le pune la cuptor.

In caz contrar veti avea de spalat cuptorul. E o greseala pe care o fac toate gospodinele, sa omita acest detaliu!


Distribuie