Scapa de kilogramele in plus intr-un mod natural!

Dacă adaugi aceste ingrediente în cafea, poți pierde cu ușurință câteva kilograme în plus fără a schimba dieta și stilul tău de viață.

Nu există nicio îndoială că cafeaua este cea mai populară băutură de dimineață din lume. În primul rând, crește instantaneu nivelul de energie și vă oferă un gust și o aromă plăcute.

În plus, conține o serie de alte beneficii pentru sănătate, cum ar fi metabolismul îmbunătățit, iar atunci când este consumat cu moderație, vă protejează inima.

Dar puțini oameni știu că cu cafeaua de dimineață poți scăpa de grăsime doar adăugând câteva ingrediente – ulei de cocos, scorțișoară și miere.

De ce este această combinație atât de puternică?

1. Scorțișoara oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Este un puternic agent antiinflamator care reduce inflamația din organism.

Conține antioxidanți, ceea ce înseamnă că neutralizează efectele negative ale radicalilor liberi. Reduce nivelul de zahăr din sânge prin îmbunătățirea metabolismului.

Scorțișoara previne acumularea de grăsime în organism. Scorțișoara de Ceylon este cea mai utilă.

2. Uleiul de cocos este un alt cadou al naturii care oferă o listă lungă de beneficii pentru sănătate. Aceștia sunt în principal acizi grași cu lanț mediu pe care sistemul digestiv îi trimite imediat la ficat.

Dacă nu sunt transformate în energie, sunt transformate în corpi cetonici, adică. nu depozitați ca grăsime. Cel mai bun avantaj al uleiului de cocos este că în mod natural face ca metabolismul să ardă grăsimile mai eficient.

3. Mierea este un zahar natural pe care organismul il foloseste pentru energie. Mierea este bogată în minerale importante precum sodiu, fier, zinc, calciu, potasiu și fosfor.

Mierea conține niacină, acid folic, vitamina C, riboflavină și vitamina B6. Acest lucru s-a dovedit a fi foarte util în reglarea colesterolului din sânge și reducerea stresului.

Procesul de ardere a grăsimilor corporale depinde în mare măsură de minerale și vitamine. Mierea conține miere. Oferă nutrienții necesari, prevenind astfel orice deficiență de minerale sau vitamine din organism. Mierea crudă este cea mai sănătoasă.

De ce ai nevoie:

½ pahar de miere
¾ pahar de ulei de cocos
1 lingurita scortisoara
1 lingura cacao (optional)

Amestecați toate ingredientele până obțineți un amestec omogen. Păstrați într-un borcan de sticlă la frigider.
Adăugați 1-2 lingurițe din amestec într-o ceașcă de cafea proaspăt preparată. Amestecați bine și bucurați-vă de ceașca de cafea de dimineață!


Distribuie