• Home
  • Știri
  • Schimbare la Survivor All Stars! Daniel Pavel a facut anuntul despre o noua eliminare: ”Nimic nu a mai fost la fel”

Schimbare la Survivor All Stars! Daniel Pavel a facut anuntul despre o noua eliminare: ”Nimic nu a mai fost la fel”

Daniel Pavel a adus in atentia publicului schimbarile care vor marca evolutia emisiunii Survivor All Stars in saptamanile urmatoare. De la inceputul anului si pana in prezent, s-au petrecut evenimente semnificative in cadrul competitiei.

Prezentatorul a anuntat ca surprizele nu se vor opri aici, iar fanii trebuie sa fie pregatiti pentru noi intorsaturi. Daniel Pavel a subliniat ca telespectatorii au fost martorii uneia dintre cele mai mari schimbari de strategie din istoria emisiunii Survivor.

Se face referire la decizia neasteptata a tribului rosu, care a atras atentia tuturor. Daniel Pavel a mentionat si elimnarea din competitie.

Daniel Pavel a subliniat ca tot ceea ce s-a intamplat pana acum in Survivor All Stars reprezinta doar inceputul. Nimeni nu poate prezice ce se va intampla in viitor si ce va aduce o noua zi.

„Ati avut parte in ceea ce ati urmarit zilele acestea de una dintre cele mai mare intorsaturi strategice vazute in toti acesti ani de Survivor. Tribul rosu a luat o decizie pe care putini o vedeau venind si au folosit simbolul imunitatii ascunse… pentru un adversar.

Va spun sincer, desi stiam ca este posibil si acceptat de format, tot am ramas surprins cand am auzit ca vor merge pana la capat cu aceasta idee. De acolo, nimic nu a mai fost la fel – nominalizarile au fost diferite, iar eliminarea a ajuns sa fie de partea unei persoane care nici nu era initial in gandurile colegilor pentru a fi pe lista. Dar asa e la Survivor, niciodata nu poti sti ce va urma si niciodata nu te poti pregati pentru urmatoarea zi”, a declarat Daniel Pavel pentru Libertatea.

In plus, Daniel Pavel a mentionat ca va continua sa ofere informatii actualizate din Republica Dominicana, pentru ca fanii sa stie la ce sa se astepte si sa intensifice experienta urmaririi emisiunii Survivor All Stars.


Distribuie