• Home
  • Știri
  • Se caută oameni! Programul este part-time, iar sumele sunt convenabile

Se caută oameni! Programul este part-time, iar sumele sunt convenabile

Lidl se numără printre cele mai mari companii din România în ceea ce privește numărul de angajați. Prin remunerațiile pe care le acordă, această companie a atras un număr considerabil de români interesați să lucreze acolo. Află ce salariu are o femeie de serviciu care lucrează la Lidl.

Lidl se situează pe poziția a 7-a în clasamentul companiilor din România, în funcție de numărul de angajați, cu un total de 10.086 de salariați. Această cifră înregistrează o scădere de 828 de persoane în comparație cu anul 2021, conform datelor din registrul de personal.

Conform informațiilor disponibile pe site-ul oficial al companiei Lidl, aceștia oferă o remunerație de minim 2.200 de lei pentru un program de lucru de patru ore pentru postul de femeie de serviciu. La această sumă se adaugă și beneficii suplimentare precum tichete de masă, prime, bonusuri și sporuri, ajungând la un total de 3.200 de lei.

Pe lângă salariu, angajatorul oferă:

onboarding și mentor dedicat;

recompense pentru orele de muncă lucrate suplimentar;

un weekend liber pe lună, două zile libere de Crăciun și Paște, zile de concediu în plus, odată cu vechimea;

asigurare medicală privată și asigurare de viață, în caz de accident;

liber de ziua ta de naștere;

programe dedicate de training.

Pentru acest loc de muncă, criteriile de angajare sunt accesibile, deoarece angajatorii solicită doar absolvirea a cel puțin 4 clase și abilități de lucru în echipă.

În ceea ce privește atribuțiile acestui angajat, responsabilitățile includ menținerea curățeniei atât în interiorul, cât și în exteriorul magazinului, cu accent pe zonele precum grupurile sanitare, parcarea și sala de vânzare. De asemenea, sarcinile includ colectarea ambalajelor din carton și a foliei de aluminiu din sala de vânzare, curățarea aparatelor de reciclare și efectuarea unei colectări selective a deșeurilor.

Dacă facem o comparație, salariul lunar net al unei femei de serviciu care se ocupă de curățenia într-un hotel din România poate ajunge într-un caz fericit la 3.300 de lei. Cu trecerea timpului, aceasta poate crește și să ajungă până la 4.000 de lei lunar.

Pentru a obține aceste sume, este necesar să lucreze 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe săptămână. Pe de altă parte, salariul unei cameriste începe de la 2.264 de lei, la care se adaugă bonuri de masă în valoare de 600 de lei lunar. În funcție de nivelul de experiență, salariul poate fi și mai mare.


Distribuie