• Home
  • Horoscop
  • Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 16 mai 2024. Astrele ne dau lectii. Vin schimbari importante in viata nativilor

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 16 mai 2024. Astrele ne dau lectii. Vin schimbari importante in viata nativilor

Sfatul zilei de joi. Astrologul Pavel Globa spune ca Sagetatorii ar trebui sa dedice ziua studiului si autoperfectionarii, in timp ce Pestii ar trebui sa-si pastreze planurile si ideile grandioase pentru ei insisi. Bucurati-va de lucrurile marunte.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbecul ar trebui sa se pregateasca pentru conflicte cu persoane necunoscute. Fii atent si pastreaza-ti cuvintele si emotiile pentru tine.

Taur (20 aprilie – 21 mai)
Aceasta este o zi nefavorabila pentru Taur. Potentialul tau este semnificativ redus, asa ca nu ar trebui sa incerci sa faci totul deodata – nu vei avea suficienta putere pentru tot. Prioritizeaza corect si, daca este posibil, transfera unele sarcini in alte zile.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Gemenii pot si ar trebui sa ia parte la negocieri, sa mearga la intalniri de afaceri si sa plece intr-o calatorie de afaceri. Toate cele mai importante lucruri sunt cel mai bine facute dimineata.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Racii in aceasta zi trebuie sa dea dovada de grija si perseverenta deosebita – doar asa vei putea obtine rezultatele dorite.

Leu (23 iulie – 22 august)
Este mai bine ca Leii sa se concentreze pe treburile familiei in aceasta zi. Aveti grija sa restabiliti ordinea in casa si, de asemenea, aruncati toate lucrurile vechi si inutile.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Este mai bine ca Fecioarele sa refuze orice intalnire si negociere in aceasta zi. Daca este posibil, mutati-le intr-un moment mai favorabil.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Balanta in aceasta zi este mai bine sa lucreze si sa-si indeplineasca sarcinile pe cont propriu. Rezultatele vor depinde doar de tine.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Scorpionii trebuie sa lucreze, sa lucreze si iar sa lucreze. Incercati sa duceti la concluzia sa logica toate cazurile si proiectele incepute.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Este mai bine ca Sagetatorul sa dedice aceasta zi studiului si autoperfectionarii. Participati la traininguri, conferinte online etc. La sfarsitul zilei, este posibil un mic profit.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Capricornii, aceasta zi ar trebui sa dea dovada de rabdare si capacitatea de a negocia. Te asteapta munca grea, dar seara te poti relaxa.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Pentru Varsator, aceasta este o zi de transformare si schimbare. Priveste evenimentele curente dintr-un unghi diferit si trateaza unele situatii diferit.

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Pestii sa-si pastreze planurile si experientele pentru ei insisi. Lasa-ti propriile idei si chiar bucuriile realizarilor de succes un secret pentru moment. La urma urmei, oamenii invidiosi nu dorm.


Distribuie