• Home
  • Știri
  • Soția și fiica lui Costel Corduneanu, gest înduioșător la mormântul lui în noaptea de..

Soția și fiica lui Costel Corduneanu, gest înduioșător la mormântul lui în noaptea de..

O familie încă răvășită de suferință, soția și fiica lui Costel Corduneanu, un personaj notoriu în lumea interlopă din țară, s-au deplasat la mormântul acestuia pentru a aprinde lumânări în noaptea de Înviere.

Trecerea lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din țară, pe data de 15 aprilie, a lăsat un vid profund în inimile celor care l-au cunoscut. Apropiații și familia sunt zdruncinați de durere și încă nu pot accepta tragicul eveniment.

Pe masa de operație, în timpul unei intervenții la cord, Costel Corduneanu și-a găsit sfârșitul. De atunci, cei dragi sunt prizonieri ai suferinței, incapabili să înțeleagă această tragedie inexplicabilă. Pentru soția sa, fiecare secundă este marcată de gândul la partenerul ei de viață, în această perioadă de neînțeles.

În noaptea de Înviere, soția și fiica sa, Grațiela și Elisabeta, au comemorat memoria lui Costel Corduneanu printr-un gest profund emoționant. Deși ar fi dorit să petreacă aceste sărbători alături de el, acum acest lucru este doar un vis. Cu toate acestea, pentru a păstra vie amintirea momentelor frumoase petrecute împreună, au mers la mormântul său, aprinzând lumânări.

Situția este la fel de dificilă și pentru fratele său, Adrian „Beleaua” Corduneanu. Pentru întreaga familie, sărbătorile vor fi mereu umbrite de absența lui Costel Corduneanu. La câteva săptămâni de la pierderea sa, toți se luptă cu durerea și nu pot accepta realitatea acestei veste cumplite.

„Înaintează, indiferent de obstacole. Trebuie să rămânem puternici, cu credință, să ne păstrăm demnitatea și să mergem înainte cu Dumnezeu. Acestea sunt valorile care ne definesc viața, în bune și rele, trebuie să facem față și să ne continuăm drumul. Vă îmbrățișez cu drag și vă urez un Paște binecuvântat, atât cât putem să-l avem cu toții,”

a exprimat Adrian „Beleaua” Corduneanu într-un clip postat pe platformele online.

Pe măsură ce soția lui Costel Corduneanu își amintește de ziua în care acesta ar fi împlinit 55 de ani, durerea este mai greu de suportat. Grațiela este prinsă într-un vârtej de suferință și, în această zi specială, a transmis un mesaj cutremurător pe rețelele sociale.


Distribuie