• Home
  • Știri
  • Sotul Ancai Molnar, mesaj cutremurator dupa moartea sotiei sale: „Daca nu exista alta viata, sa stii ca…”

Sotul Ancai Molnar, mesaj cutremurator dupa moartea sotiei sale: „Daca nu exista alta viata, sa stii ca…”

Sotul Ancai Molnar, mesaj emotionant in memoria makeup artistei. Coplesit de durere, Claudiu Molnar abia a gasit cuvintele pentru a se exprima.

Cunoscuta makeup artista Anca Molnar a incetat din viata pe 11 iunie, dupa o lunga lupta cu o boala nemiloasa. Sotul ei, profund indurerat, a reusit cu greu sa transmita un mesaj emotionant in memoria Ancai.

Anca Molnar a incetat din viata la 35 de ani
Anca Molnar a fost una dintre cele mai renumite makeup artiste din Romania, recunoscuta pentru arta sa. Numeroase vedete de la noi au apelat la talentul ei, ceea ce a facut-o sa fie apreciata si iubita.

Din pacate, Anca Molnar s-a stins din viata mult prea devreme, la doar 35 de ani, mereu optimista si cu zambetul pe buze. In spatele acestui optimism, Anca a dus o lupta grea cu o boala nemiloasa.

Anca Molnar a fost diagnosticata cu o afectiune grava, netratabila in Romania. A fost supusa unei interventii in Turcia, care parea sa fi adus boala in remisie.

Dupa prima interventie, Anca Molnar s-a intors in Turcia pentru o operatie pe creier menita sa inlature tumoarea. Desi sperantele de vindecare erau mari, cateva luni mai tarziu, Anca Molnar a incetat din viata.

Articolul continuă după reclame

Sotul Ancai Molnar, mesaj emotionant in memoria makeup artistei
Moartea Ancai Molnar a fost un soc atat pentru familia ei, cat si pentru cei care o cunosteau. Sotul ei, Claudiu Molnar, coplesit de durere, nu poate accepta pierderea sufletului sau pereche.

Cu un gol imens in suflet, Claudiu Molnar a gasit cu greu puterea de a transmite un mesaj in memoria sotiei sale. Cele mai sincere ganduri ale sale au fost impartasite in mediul online, emotionand profund pe cei care le-au citit.

”Sunt convins ca ne vom reintalni in alta viata si, daca nu exista alta viata, sa stii ca tu ai fost paradisul meu. Te iubesc pentru totdeauna.”, a scris pe oretea de socializare.

Anca Molnar nu a vrut sa plece din aceasta lume fara a lasa un mesaj pentru toti cei care au cunoscut-o. Makeup artista parca a prezis finalul, astfel ca a lasat cateva cuvinte pentru cei dragi, mesajul ei fiind transmis de sotul sau.

”Am venit, am trait frumos si am plecat spre o alta lume. Am luptat cum am stiut mai bine si cu toate puterile mele… Pana la ultima picatura de SPERANTA. Va las in suflet multumirea pentru cat de frumoasa mi-a fost viata. Zambetul meu sa va ramana marturie ca am trait-o din plin.

Mi-am dorit de atatea ori sa iau telefonul in mana pentru ultima data si sa va las un ultim indemn: traiti frumos si traiti din plin! Eu, Anca Molnar, am plecat… Acasa. Dar de acolo voi continua sa va veghez mereu! Ramaneti cu bine si cautati-ma printre stele. Din cand in cand am sa va fac cu ochiul!”, a fost ultimul mesaj al Ancai.


Distribuie