• Home
  • Știri
  • Tamara Globa a facut anuntul. Cele mai norocoase zodii in luna octombrie. Au parte de tot ce le doreste sufletelul; bani, iubire, fericire

Tamara Globa a facut anuntul. Cele mai norocoase zodii in luna octombrie. Au parte de tot ce le doreste sufletelul; bani, iubire, fericire

Horoscopul sperantei pentru luna octombrie 2023. A doua luna de toamna vine cu vesti grozave pentru cateva zodii, potrivit astrologului Tamara Globa. Sa vedem pe cine ajuta astrele.

Berbec (21 martie – 19 aprilie):
In luna octombrie, Berbecii vor fi in centrul atentiei. Planetele se aliniaza pentru a-ti aduce oportunitati profesionale si personale. Esti inconjurat de energie pozitiva si incredere in fortele proprii. Profita de aceasta perioada pentru a-ti exprima creativitatea si a-ti pune in aplicare ideile. Succesul te va urmari in toate demersurile tale!

Leu (23 iulie – 22 august):
Octombrie aduce pentru Leu oportunitati financiare neasteptate si succese in domeniul carierei. Eforturile tale vor fi recunoscute si recompensate. Este momentul sa-ti indraznesti si sa-ti duci ambitiile la nivelul urmator. Cu o atitudine pozitiva si hotarare, vei cuceri orice obstacol.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie):
Sagetatorii vor avea o luna plina de conexiuni sociale si oportunitati noi. Vei simti o energie pozitiva in jurul tau si vei avea un farmec special care va atrage oamenii spre tine. Fii deschis la experiente noi si lasa-ti intuitia sa te calauzeasca. Colaboreaza si construieste parteneriate care sa te propulseze spre succes.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie):
In octombrie, Varsatorii vor simti ca stelele le surad in materie de dezvoltare personala si spirituala. Esti intr-un proces de transformare profunda si descoperire a adevaratului tau sine. Fii deschis la invatare si cautarea intelepciunii. Aceasta calatorie te va ghida catre iluminare si implinire.

Pesti (19 februarie – 20 martie):
Pentru Pesti, octombrie aduce o perioada de echilibru si armonie in viata personala. Relatiile tale vor fi pline de afectiune si comunicare profunda. Este momentul sa investesti timp si energie in a-ti consolida legaturile cu cei dragi. Veti experimenta bucurii si realizari impreuna, creand amintiri pretioase.


Distribuie