Tragedie pentru Laura Lavric

Cu o carieră îndelungată și o voce inconfundabilă, Laura Lavric a fost mereu un simbol al muzicii populare românești. Cu toate acestea, recent, starea sănătății ei a stârnit îngrijorare printre fanii săi.

Artista a fost fotografiată de reporterii BZI în centrul Iașului, utilizând un cadrul metalic pentru a se deplasa. Însoțită de fiul ei, Victor, care îi oferă sprijin necondiționat, Laura Lavric a avut nevoie de ajutor pentru a urca în bolidul de lux.

Aceste imagini au aruncat o lumină asupra unei părți mai puțin cunoscute a vieții publice a artistei, captând atenția și suscitând dorința de a afla mai multe despre povestea ei.

Imagine
În trecut, Laura Lavric a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are. Cântăreața declara că face tot posibilul pentru a ține colesterolul în frâu.

„Am o țâră de colesterol și țin regim. Este moștenire de la tatăl meu. Sunt atentă cu mâncarea, nu am fost atentă cât am fost mai tânără, însă acum îmi impune vârsta. Nu trebuie neglijat lucrul acesta pentru că îți scurtezi viața dacă tratezi cu indiferență”, spunea artista la acea vreme, scrie Tabu.ro.

Vedeta nu a avut o viață ușoară, confruntându-se cu mai multe probleme de-a lungul timpului. A fost nevoită să treacăși printr-un divorț, în urma unui mariaj pe care nu și l-a dorit cu adevărat.

„Fostul meu bărbat m-a și jignit spunându-mi ‘Ce ai, să ajungi tu ca Maria Tănase? Că și așa n-ai talent’. Jigniri din acestea pe care eu nu le-am uitat. A spus cuvinte și mai urâte, dar nu pot să le zic. Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras 10. Eu nu suport violența. M-a jignit și asta a fost cea mai mare violență”, a spus ea.


Distribuie