• Home
  • Sănătate
  • Tratament naturist împotriva bacteriilor din stomac și a infecției cu Helicobacter Pylori – Ulei de măsline și smochine

Tratament naturist împotriva bacteriilor din stomac și a infecției cu Helicobacter Pylori – Ulei de măsline și smochine

Foarte multe persoane se confruntă cu prezența bacteriilor la nivelul stomacului și tratamentul este unul lung și dificil. Din această cauză, recomandăm acest medicament natural și sigur împotriva bacteriilor din stomac: combinația de ulei de măsline și smochine este cel mai bun remediu în aceste cazuri.

Helicobacter Pylori este o bacterie cu o formă spiralată care colonizează mucoasa stomacului și a duodenului. Incidența infecției este maximă în primii ani de viață și riscul dobândirii acesteia în timpul vieții adulte scade exponențial. După o evoluție cronică de mai mulți ani, poate cauza ulcerații ale mucoasei gastrice sau ulcerații duodenale.

Potrivit datelor furnizate de către Organizația Mondială a Sănătății, aproximativ jumătate din populația globului este afectată de această bacterie care este principalul factor incriminant în apariția unor afecțiuni gastro-duodenale precum: ulcerul peptic, gastrita, adenocarcinomul gastric și limfomul gastric-MALT.

Ceea ce vă poate proteja de infecția cu această bacterie este un stil de viață sănătos. Deja în anul 1982 cercetătorii au descoperit că aceasta este una din cauzele apariției ulcerului, precum și fumatul, stresul cotidian, alimentele condimentate, medicația antiinflamatoare și consumul de alcool.

După ce H. Pylori pătrunde în organism, atacă mucoasa stomacului care are rolul de protecție de acidul pe care stomacul îl produce în timpul digestiei. Odată ce bacteria a afectat stratul protector de mucus, acidul poate trece prin mucoasă și asta duce la ulcer. Pot apărea dureri, hemoragii digestive iar tractul digestiv nu își mai îndeplinește funcțiile în mod corespunzător.

Infecția cu H. Pylori se transmite prin intermediul apei, obiectelor, salivei și hranei contaminate iar germenii pot trăi în organism mulți ani înainte ca simptomele să apară. Totodată, u toate persoanele infectate vor suferi de ulcer. Potrivit studiilor recente, eliminarea bacteriei din organism reduce riscul de ulcer și de cancer gastric.

Tratament naturist pentru eliminarea Helicobacter Pylori

Este nevoie de 5 smochine uscate și 100 ml de ulei de măsline. fiecare smochină se taie în sferturi. Se pun într-un borcan, se adaugă uleiul și se pune borcanul în cămară pentru 7 zile. În timpul macerării, se amestecă preparatul din când în când. După 7 zile remediul se poate folosi.
Se recomandă 1 linguriță dimineața pe stomacul gol după ce v-ați spălat pe dinți. Se lasă să acționeze în stomac pentru 10 minute după care se bea 200 ml de apă călduță. Ulterior, se poate servi micul dejun. Tratamentul durează 30 de zile.


Distribuie