• Home
  • Sănătate
  • Un amestec de bicarbonat de sodiu și ulei de ricin ajută la tratarea a 12 boli

Un amestec de bicarbonat de sodiu și ulei de ricin ajută la tratarea a 12 boli

Doar 2 ingrediente și atâtea beneficii! Uleiul de ricin și bicarbonatul de sodiu sunt utile pe cont propriu.

Dar, dacă le amestecați, veți avea 12 opțiuni pentru a vă ajuta cu durerea, abraziunea și căderea părului. Cu ajutorul uleiului de ricin și al bicarbonat de sodiu, nu numai că te vei vindeca, dar vei deveni și mai frumos.

Cum să utilizați aceste 2 ingrediente pentru a vă restabili sănătatea și frumusețea? Iată cele 12 sugestii ale noastre!

1. Un amestec de bicarbonat de sodiu și ulei de ricin ajută la vindecarea rănilor și abraziunilor. Frecați zona arsă sau degradată cu un amestec medicinal de părți egale ulei de ricin și bicarbonat de sodiu și lăsați-o să acționeze.

2. Același amestec combate perfect verucile și papiloamele. Rezultatul este vizibil după câteva săptămâni de utilizare regulată.

3. Aveți diaree cronică? Utilizați amestecul ca o compresă aplicată pe abdomenul inferior și scăpați de această stare atât de enervantă și dureroasă.

4. Dar dacă luați ulei de ricin intern, acesta va avea efectul opus – va slăbi stomacul strâns. Două linguri pe zi, luate pe stomacul gol, sunt suficiente.

5. Se amestecă bicarbonatul de sodiu cu câteva picături de ulei de ricin și se aplică pe pete întunecate de pe piele. Veți vedea cum, după doar câteva proceduri, petele întunecate vor deveni mai puțin vizibile.

6. Doar câteva picături de ulei de ricin vor ameliora umflarea și mâncărimea după mușcătura de insectă.

7. Combinația de ulei de ricin și bicarbonat de sodiu combate activ ciupercile unghiilor.

8. Masajul zilnic al scalpului cu ulei de ricin stimulează creșterea părului. Dovedit de practică!

9. O compresă de bicarbonat de sodiu și ulei de ricin plasată în zona sângelui va ameliora durerea dacă sunteți amorțit sau suprasolicitat.

10. Masajul regulat al articulațiilor cu acest amestec va reduce depunerea sărurilor și va preveni multe probleme neplăcute.

11. Frecați ușor pleoapele cu acest amestec înainte de a merge la culcare. O astfel de procedură vă va ajuta să eliminați umflarea și roșeața pleoapelor și vă va salva cu ușurință de simptomele alergiilor sezoniere.

12. Aportul intern de ulei de ricin ajută intern la bolile alergice. Luați până la 5 picături din acest ulei magic în fiecare dimineață și vă veți simți mult mai bine!

După cum ați văzut singur, un amestec de ulei de ricin și bicarbonat de sodiu poate face minuni pentru sănătatea și frumusețea dumneavoastră. Eficacitatea medicinei tradiționale funcționează fără îndoială.


Distribuie