0.4 C
Timișoara

Un șofer beat și unul drogat, prinși de polițiști pe șoselele din Timiș

Data:

În noaptea de luni spre marți, pe șoselele din Timiș, oamenii legii au prins un șofer beat și un altul drogat. Astfel la data de 6 martie, în jurul orei 20:40, polițiștii din orașul Buziaș au oprit pentru un control de rutină în localitatea Bacova din județul Timiș o mașină condusă de către un șofer în vârstă de 61 de ani.

După ce a fost testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. În această situație a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Iar pe data de 7 martie, în jurul orei 1:30, oamenii legii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au oprit pentru control în localitatea Giroc, din județul Timiș o mașină condusă de un tânăr în vârstă de 26 de ani.

După ce a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul acestuia a avut o valoare pozitivă la metamfetamină. Și de această dată s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Știri locale

Știri nationale