2.4 C
Timișoara

Vestea nopții despre Andra! Cătălin Măruță ar fi cel mai fericit: Este o binecuvântare

Data:

Andra a vorbit deschis, în fața fanilor, despre posibilitatea de a fi mămică pentru a treia oară. Ea și Cătălin Măruță au deja doi copii, pe Eva și pe David. Întrebarea dacă are în plan să mai facă un copil a urmărit-o pe vedetă ceva vreme, mai ales în clipa în care cei care o urmăreau au observat că vedeta s-a cam împlinit. Acesta a fost și motivul pentru care Andra s-a ambiționat să dea jos 15 kg după ce mulți o felicitau pentru că e gravidă.

Andra a mărturisit că de foarte multe ori a fost felicitată pentru sarcină, deși nu era însărcinată.

De curând, artista a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar printre curiozitățile fanilor s-a numărat și această întrebare. Printre curiozitățile urmăritorilor de pe Instagram s-a numărat și dacă își mai dorește să devină mamă pentru a treia oară.

Întrebarea care i-a dat Andrei de gândit a fost pusă pe Instagram
Un fan a întrebat-o pe artistă dacă își dorește să devină mamă pentru a treia oară. Andra a mărturisit că nu are în plan acest lucru, dar nu se știe ce rezervă viitorul.

„Nu văd bine întrebarea (n.r. râde). Nu avem în plan acest lucru, dar niciodată să nu spui niciodată. David vrea un frate, eu nu zic nu…(…) Să fie grădiniță aici de copii. Copilul este o binecuvântare, dar vine când vrea Dumnezeu”, a spus Andra, pe Instagram.

Lângă artistă, se afla și micuța Eva. Ulterior, Andra a mai spus că atât ea, cât și Cătălin Măruță nu s-au gândit să își mărească familia. Mai în glumă, mai în serios, Eva i-a spus mamei sale că ar fi bine să mai aibă încă doi copii.

Reacția inedită venită din partea copiilor
„Eu vreau să am o soră (…) Eu zic să faci doi copii atunci”, a adăugat Eva.

Andra și soțul său au împreună doi copii, pe David care va împlini în luna martie 12 ani și pe Eva, în vârstă de 7 ani. Cei mici sunt obișnuiți cu aparițiile în mediul online, căci, artista nu ezită să posteze imagini sau videoclipuri în care apare alături de David și Eva.

De altfel, vedeta a făcut referire, recent, la aspectul ei fizic. Vedeta a vorbit despre nemulțumirile pe care le are. Artista spunea atunci că singurul complex este legat de pistruii pe care îi are. Deși la anumite persoane îi plac, în cazul ei, aceștia sunt insuportabili, motiv pentru care apelează la mai multe ajutoare pentru a îi putea acoperi.
Sursa: capital.ro

Știri locale

Știri nationale