• Home
  • Știri
  • Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, criticat dur pentru relația cu artista: „Sigur asta îți dorești?”

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, criticat dur pentru relația cu artista: „Sigur asta îți dorești?”

Andreea Bălan este tot timpul cu zâmbetul pe buze și are o atitudine pozitivă, în ciuda situațiilor dramatice prin care a trecut de-a lungul timpului. Dincolo de problemele de sănătate cu care s-a confruntat, artista a trecut și printr-un divorț cu scandal, iar mai apoi viața ei amoroasă a fost în centrul atenției.

Andreea Bălan a preferat ca după divorțul mediatizat de fostul ei soț, George Burcea, să nu mai dezvăluie detalii ce țin de viața ei amoroasă și să fie discretă. Însă, de câteva săptămâni artista este implicată într-o nouă relație, mai exact cu Victor Cornea, un jucător român de tenis, originar din Sibiu, în vârstă de 29 de ani.

Andreea Bălan și-a surprins în ultima vreme fanii cu numeroasele imagini pe care le postează pe rețelele de socializare, fotografii în care apare alături de Victor Cornea și din care se poate observa ușor că artista este foarte fericită și îndrăgostită.

Deși cei mai mulți fani ai artistei o felicită pentru relația cu Victor Cornea, există și unii oameni care îl critică pe jucătorul de tenis.

„Andreea e divorțată, cu 2 copii. E în proces cu Burcea (George Burcea, n.r.). Este o fire complicată, narcisistă, te va distrage de la cariera ta. În plus, nu mai poate face copii. Ar trebui să apeleze la o mamă surogat dacă vrea copii. Sigur asta îți dorești? Sau o păstrezi pentru nevoile trupești și pentru a fi mai cunoscut?”, este comentariul răutăcios de pe Instagram.

Andreea Bălan și Victor Cornea au ales să ignore acest comentariu, însă alți fani au criticat persoana care a făcut acest comentariu malițios.

Victor Cornea, dezvăluiri despre relația cu Andreea Bălan
Victor Cornea a vorbit pentru prima dată despre relația cu Andreea Bălan, declarând că este foarte îndrăgostit.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.red. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre relația cu Victor Cornea
Andreea Bălan a decis să facă un anunț oficial în ziua în care a împlinit 39 de ani, confirmând că este îndrăgostită și că formează un cuplu alături de Victor Cornea. Relația lor devine din ce în se mai serioasă. După ce s-a zvonit că vedeta nu s-ar înțelege cu părinții sportivului, jurata de la „Te cunosc de undeva!” a decis să clarifice situația.


Distribuie