• Home
  • Știri
  • Viorica de la Clejani dezvăluie secretul pierderii în greutate și îngrijirii tenului

Viorica de la Clejani dezvăluie secretul pierderii în greutate și îngrijirii tenului

Viorica de la Clejani a trecut recent printr-o impresionantă transformare fizică, pierzând considerabil în greutate. Cu toate acestea, motivul din spatele acestei schimbări radicale a fost dezvăluit abia acum.

Celebra artistă a recunoscut că motivul principal pentru schimbarea ei de plan alimentar a fost starea ei de sănătate precară.

Episoadele de oboseală și nopțile nedormite au început să își pună amprenta asupra sănătății sale. Aflând că avea nivelurile crescute de transaminaze, Viorica de la Clejani a luat decizia de a lua măsuri drastice.

Una dintre schimbările majore în viața ei a fost renunțarea la alimentele nesănătoase și introducerea în dieta ei a unui suc special, care i-a ajutat să scape de surplusul de kilograme. Această transformare alimentară a inclus consumul de fructe precum sfecla roșie, mere, morcovi și țelină.

Cu toate acestea, Viorica de la Clejani a subliniat că nu a urmat niciun tratament medical, ci a ales să facă ajustări semnificative în obiceiurile alimentare.

Ea a mărturisit că, înainte de această schimbare, obișnuia să coboare la frigider în miez de noapte, obicei pe care l-a abandonat.

Pe lângă transformarea sa fizică, artista de 46 de ani a discutat recent și despre secretul său pentru a-și menține tenul impecabil. Ea a dezvăluit că își pregătește singură acasă o cremă din seu de oaie sau untură de porc.

Procesul implică topirea seu de oaie pe aragaz, după care se deșarte într-un borcănel și se lasă să se răcească. Pentru a completa acest produs, adaugă câteva picături de ulei esențial de cocos sau vanilie.

Această cremă naturală se păstrează bine la frigider și este folosită atât pentru îngrijirea tenului, cât și pentru repararea pielii.

Pentru curățarea feței și a corpului, Viorica de la Clejani utilizează exclusiv săpun de casă, bogat în plante precum sunătoare sau rostopască.

Transformarea Vioricăi de la Clejani este un exemplu de dedicație față de sănătate și frumusețe, iar metodele sale personale pot inspira și altele să facă schimbări pozitive în viața lor.

Este important, totuși, să se consulte cu un specialist medical înainte de a încerca orice modificare semnificativă în dietă sau în rutina de îngrijire a pielii.


Distribuie