• Home
  • Sănătate
  • Acest medicament reduce colesterolul rău și curăță întregul organism

Acest medicament reduce colesterolul rău și curăță întregul organism

Colesterolul este o substanță (steroid) necesară vieții. Este o parte integrantă a membranelor tuturor celulelor din țesuturi și organe. De asemenea, face parte din hormonul creșterii, dezvoltării și reproducerii, precum și a acizilor biliari care sunt necesari pentru digestie.

O cantitate mică de colesterol circulă în sânge sub formă de complexe numite lipoproteine. Fiecare complex este o combinație de proteine, fosfolipide, colesterol și trigliceride. În funcție de densitate, acestea sunt clasificate în HDL, LDL și VLDL.

HDL (colesterolul bun) transportă excesul de colesterol care trebuie eliminat. LDL (colesterolul rău) depune colesterolul în țesuturi și organe.

Uneori este ciudat cum o persoană care nu este obeză, nu mănâncă alimente foarte grase, nu întâmpină nicio problemă și nu are de ce să bănuiască că ceva nu este în regulă, dar dacă face cercetări, acestea arată că colesterolul lui este ridicat.

De aceea este o idee bună să faci analize de sânge din când în când. Deci, dacă nivelul colesterolului este ridicat, în sânge circulă bile grase gălbui, care se pot depune pe pereții arterelor și formează plăci care îngustează arterele.

Această îngustare duce la o reducere a fluxului sanguin, care la rândul său poate duce la unele probleme cardiace și chiar la un atac de cord.

Excesul de colesterol poate duce la formarea plăcii în vasele de sânge, ducând la îngustarea acestora, ateroscleroză și riscul apariției multor boli, inclusiv infarct miocardic și accident vascular cerebral.

Această băutură reduce colesterolul rău din sânge și, de asemenea, purifică și împrospătează sângele și realizează o detoxifiere completă.

Ingrediente necesare:

1 kg lămâi
3 legături de pătrunjel
2 mere verzi
1 castravete verde mare
3 cm rădăcină de ghimbir

Mod de preparare:

Spalati bine legumele si fructele, daca sunt de casa si nestropite, nu le curatati de coaja.

Dacă lămâile sunt cumpărate din magazin, lăsați-le puțin în apă cu bicarbonat de sodiu și spălați-le bine, pentru că în rețetă se folosește și coaja, dacă din magazin se achiziționează și alte alimente, curățați-le de coajă. Se spala bine patrunjelul.

Tăiați toate ingredientele în bucăți mici și puneți-le într-un blender cu puțină apă. Se amestecă până când amestecul este omogen. Apoi adăugați încă 1,5 litri de apă și păstrați într-un borcan de sticlă mai mare și sticle la frigider.

Se lasă să stea 24 de ore pentru a activa ingredientele.
Utilizare: de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă, o cană de coniac.


Distribuie