• Home
  • Știri
  • Andra a facut anuntul pe scena si a inceput sa planga

Andra a facut anuntul pe scena si a inceput sa planga

Vedeta a aflat o veste teribilă despre cea care i-a dat viață.

Andra a trăit clipe cumplite, după ce a aflat că mama sa era grav bolnavă. Artista a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din viața sa.

La un moment dat, mama Andrei a fost internată în spital, iar Andra a fost nevoită să meargă la o emisiune TV alături de fratele său pentru a promova o piesă de pe album.

În momentul în care a început să cânte, artista a izbucnit în plâns și nimeni nu a știut atunci de ce se comportă așa.Andra și frații săi, alături de cea care i-a dat viață

Ulterior, Andra a povestit că acelea au fost unele dintre cele mai grele clipe din viaţa sa, dar că, din fericire, totul s-a încheiat cu bine pentru mama ei.

„ Am avut la un moment dat nişte probleme cu mama, de sănătate, şi eram în Bucureşti.

Ne-am dus într-o dimineaţă la spital şi i-au spus medicii că trebuie să o opereze. I-am sunat atunci pe fraţii mei şi la ora 1-2 au fost în Bucureşti.
Am simţit în acel moment că pot să împart greutăţile cu

cineva şi că nu sunt singură. Ţin mine că în ziua în care a operat-o pe mama avem o emisiune cu fratele meu, lansasem albumul „Lucru mare-i omenia”. Cântam o melodie, „Drumul vieţii ne desparte” şi spun

sincer am izbucnit în plâns. Fratele meu, care este un sensibil, a plâns şi el.

Şi acum îmi vine să plâng pentru că retrăiesc momentele alea, cât de greu ne-a fost. Dar faptul că am fost împreună ne-a ajutat”, a declarat Andra la un post tv, la acea vreme.


Distribuie