• Home
  • Știri
  • Anunţ înfricoşător pentru populaţie! Vin facturile uriaşe după expirarea plafonării?

Anunţ înfricoşător pentru populaţie! Vin facturile uriaşe după expirarea plafonării?

Getica 95, furnizorul de energie electrică ce a propus un preț de 7 lei/kWh în oferta pentru casnici, aplicabil după ce se va ridica actuala schemă de plafonare, precizează într-un punct de vedere trimis redacției economica.net că oferta respectă legea actuală, că există cel puțin un furnizor cu un preț 1 leu/kWh mai mare și că clienții pot oricând să schimbe furnizorul.

Compania Getica 95, unul dintre cei mai importanți furnizori de energie electrică de pe piața din România, a luat poziție în urma unui articol publicat recent, în care se aduceau la îndoială prețul propus de companie pentru energia electrică destinate consumatorilor casnici. Într-un comunicat de presă remis redacției economica.net, reprezentanții Getica 95 au dorit să transmită claritate asupra ofertei și să rectifice anumite informații eronate.

În primul rând, compania subliniază că oferta de 7 lei/kWh respectă în totalitate legea în vigoare referitoare la plafonarea prețurilor de energie electrică. Aceasta este strategia pe care Getica 95 o va aplica în cazul în care se va ridica schemei de plafonare, anterior datei de 31.03.2025. Astfel, compania își dorește să fie pregătită pentru orice schimbare de reglementare și să ofere clienților săi cel mai bun preț posibil.

Un alt aspect important subliniat de Getica 95 este faptul că nu este cel mai scump furnizor de energie electrică pe piață în cazul eliminării plafonării. Pe site-ul ANRE, în comparatorul de oferte pentru furnizare energie electrică, există cel puțin un alt furnizor care ofertează la un preț mai mare decât cel stabilit de Getica 95, respectiv cu 1000 lei/MWh în plus. Acest lucru demonstrează faptul că oferta propusă de companie se situează într-un interval rezonabil și competitiv pe piața de energie electrică.

De asemenea, Getica 95 dorește să informeze clienții că aceștia au posibilitatea de a-și alege sau schimba furnizorul într-un timp foarte scurt, de maximum 48 de ore, prin intermediul platformei create de ANRE, www.posf.ro. Astfel, în cazul în care un client nu este mulțumit de prețurile oferite de compania Getica 95 în urma eliminării schemei de plafonare, acesta poate alege să își schimbe furnizorul într-un mod rapid și simplu.

Este important de menționat că legislația din domeniul furnizării de energie electrică este în continuă schimbare și actualizare. Compania Getica 95 își asumă responsabilitatea de a respecta în totalitate legislația în vigoare la momentul publicării ofertei, iar aceasta este în conformitate cu toate actele administrative emise de autoritatea de reglementare ANRE. Astfel, clienții companiei pot avea încredere în faptul că oferta propusă de Getica 95 este transparentă și legală.

În concluzie, Getica 95 își asumă rolul de furnizor de energie electrică de încredere și dorește să ofere clienților săi cele mai bune servicii și prețuri. Compania respectă în totalitate legislația în vigoare și nu este cel mai scump furnizor de energie electrică pe piață. De asemenea, clienții au posibilitatea de a-și alege sau schimba furnizorul într-un mod foarte simplu și rapid. Getica 95 își propune să fie un partener de încredere pentru toți consumatorii de energie electrică din România.


Distribuie