• Home
  • Sănătate
  • Bătrână: Am fost externată dintr-o clinică de oncologie pentru a muri acasă, dar m-am descurcat singură cu un amestec care va învia o persoană decedată

Bătrână: Am fost externată dintr-o clinică de oncologie pentru a muri acasă, dar m-am descurcat singură cu un amestec care va învia o persoană decedată

O bătrână foarte plăcută, energică a spus: „… În 1985, după două operații, am fost externată dintr-o clinică de oncologie și trimisă acasă să mor, luând, după cum s-a dovedit, 10 zile de viață. Acasă, după ce am stat două zile în pat, mi-am amintit de rețeta de tratare a întregului organism cu o compoziție în care componenta principală este aloe.

Foaia cu descrierea se pierduse undeva si am inceput sa gatesc din memorie. Am tăiat toate frunzele de la două plante de 4-5 ani, le-am spălat, le-am șters cu tifon, am tăiat țepii și le-am trecut printr-o mașină de tocat carne. S-a dovedit a fi 2 litri împreună cu pulpa.

Am scos din pivniță 3 kg de miere, 2 sticle de vin roșu.

Toate acestea le-am turnat intr-un vas emailat curat, amestecat bine.

Suficient pentru două borcane de trei litri. Le-am închis strâns, le-am înfășurat în pulovere negre și le-am pus în subsol pe ciment.

După 10 zile, am scos un borcan, l-am scuturat și, îmbuteliindu-l, am început să beau 1 lingură de trei ori pe zi cu o oră înainte de masă. Am ținut sticlele la frigider, învelite în negru.

Am luat acest medicament mult timp si in octombrie am fost la consultatie. Atunci mi-am dat seama ce mi-au prezis medicii.

Drept urmare, a apărut un extras din clinica de oncologie, semnat de directorul acesteia. S-a spus că am fost diagnosticată cu „carcinom al uterului în stadiul de degradare a țesutului gangrenos” și am fost externată ca incurabilă, iar când am fost examinată în toamnă eram perfect sănătoasă și mă îngrășisem 22 kg.

Mai jos este metoda de tratament pe care am folosit-o cu câteva explicații:

Nu udați timp de 5 zile înainte de a tăia aloe.
Folosiți vin roșu cu o tărie de 16-18 grade sau vin de porto (0,5 l).
Lăsați amestecul timp de 5 zile.
Primele cinci zile iau 1 lingura, apoi 1 lingura. cel puțin 2-3 săptămâni, dar cursul dorit este de 1,5 – 2 luni.

Este important ca pacientul să aibă apetit încă din primele zile. Același amestec în aceeași doză este recomandat pentru tratamentul tuberculozei pulmonare, ulcerului gastric, precum și tulburărilor mintale și bolilor cronice ale sângelui, bolilor femeilor, paralizii, dureri de dinți și cefalee.

Metoda este universală în lupta împotriva leziunilor cronice și acute ale stomacului, ficatului, intestinelor, inimii. Și poate fi nu numai curativ, ci și preventiv.

suficient pentru prevenire.

aloe – 350 g,
miere – 600 g,
vin – 350 g.
La fiecare cinci ani de când m-am vindecat, fac acest amestec pentru prevenire. Am deja 78 de ani, dar nu mă grăbesc să mor.

Colectez diverse plante medicinale, beau ceai din ele, fac exerciții dimineața timp de 40 de minute.


Distribuie