• Home
  • Știri
  • Ce a dus la ruptura dintre Florin Piersic și fiul său: „Îmi e greu să înțeleg”. Florin Piersic Jr. face dezvăluiri dureroase din relația cu marele actor

Ce a dus la ruptura dintre Florin Piersic și fiul său: „Îmi e greu să înțeleg”. Florin Piersic Jr. face dezvăluiri dureroase din relația cu marele actor

Florin Piersic a fost diagnosticat cu septicemie și este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din Capitală. În aceste momente delicate, familia îi este aproape marelui artist, însă puțini cunosc adevăratul motiv pentru care actorul și fiul său, Florin Piersic Junior, păstrează distanța unul față de celălalt.

Fiu al unor actori celebri, Florin Piersic si Tatiana Iekel, acesta și-a croit propriul drum pe scenă, punând bazele teatrului independent și ale filmului experimental în România. Invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, în urmă cu un an, Florin Piersic Jr. a vorbit și despre relația pe care o are cu marele actor. Iată care a fost momentul în care s-a rupt legătura dintre cei doi!

Când s-a produs ruptura dintre Florin Piersic și Florin Piersic Jr.

Deși nu au avut niciodată o relație extrem de apropiată, Florin Piersic Jr. a dezvăluit care a fost momentul în care ruptura dintre cei doi s-a adâncit iremediabil. Florin Piersic și actrița Tatiana Iekel au divorțat în anul 1974, moment în care fiul celor doi a rămas în grija mamei. Deși a urmat cariera părinților săi, Florin Piersic Jr. a fost dezamăgit de faptul că propriul tată i-a adus mai multe critici decât laude sau încurajări, iar în anumite momente și-ar fi dorit ca Florin Piersic să nu fie tatăl lui.

Și el a venit și a făcut cumva bășcălie, cred că ăla a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e faptul că el nu și-a dat seama că ”îl lovește” pe propriul lui fiu.”, spune Florin Piersic Jr. în urmă cu un an, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Florin Piersic Jr. și-a iertat tatăl

Ruptura dintre cei doi ar fi avut loc în anul 2004, la premiera filmului regizat de Florin Piersic Jr., atunci când Florin Piersic ar fi declarat că nu înțelege nimic din această poveste, lucru care l-a durut pe fiul său.

Cu toate acestea, Florin Piersic Jr. susține că și-a iertat tatăl, dar cu toate acestea, ruptura dintre cei doi nu va putea fi niciodată reparată.

Actorul preferă să rămână cu lucrurile bune de la tatăl său, mărturisind faptul că încă păstrează unele mesaje audio pe care tatăl său i le-a lăsat în tinerețe.

”Gestul oricum nu pot să-l înțeleg.

Tocmai pentru că există comparații, am copii, dar în 2004 nu aveam. Și atunci îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să-ți ”lovești” copilul, e greu de înțeles. Filmul de care vorbim nu este un produs perfect și nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes neapărat, dar m-a șocat gestul. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune.

Faptul că nu puteam comunica un lucru cu care m-am obișnuit și rămân cu niște mesaje pe care le am pe caseta audio, de la 22-23 de ani. Aveam un robot telefonic și el vorbea cât voia. Și îmi spunea vrute și nevrute. Am mesajele alea, le voi asculta dacă voi atinge vârsta de 80-90 de ani.”, a mai spus Florin Piersic Jr., la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.


Distribuie