• Home
  • Știri
  • Ce crede Bianca Drăgușanu, cu adevărat, despre Dana Budeanu: ”Mi se pare…”

Ce crede Bianca Drăgușanu, cu adevărat, despre Dana Budeanu: ”Mi se pare…”

Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate la adresa Danei Budeanu. În vârstă de 40 de ani, Bianca Drăgușanu se laudă că e o femeie împlinită pe toate planurile. Viața ei se află în lumina reflectoarelor încă de când era o adolescentă îndrăgostită, iar fiecare job al său a fost mereu la vedere. Vedeta nu s-a ascuns niciodată de ochii lumii.

Creatoarea de modă Dana Budeanu a vorbit întotdeauna în termeni laudativi despre Bianca Drăgușanu, iar acum a venit rândul blondinei să o complimenteze. Invitată într-o emisiune online, vedeta a vorbit despre designerul de modă și și-a spus părerea despre ea.

Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate la adresa Danei Budeanu
Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc. De-a lungul anilor a avut relații cu numeroși bărbați celebri, iar în prezent trăiește o poveste de dragoste alături de Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Invitată în emisiunea online Zig-Zag, moderată de George Tănase, Bianca Drăgușanu a fost supusă unui joc. Blondina a trebuit să aleagă diverse personaje cu care ar petrece o vacanță în Bali. Dintre acestea, Bianca Drăgușanu a ales-o pe Dana Budeanu.


Distribuie