• Home
  • Știri
  • Ce face Vulpița în timp ce Viorel Stegaru își crește singur copiii. Bărbatul a răbufnit, în urmă cu o zi, după ce fosta parteneră a uitat de cei mici și și-a refăcut viața

Ce face Vulpița în timp ce Viorel Stegaru își crește singur copiii. Bărbatul a răbufnit, în urmă cu o zi, după ce fosta parteneră a uitat de cei mici și și-a refăcut viața

De câteva luni, Vulpița pare că este mai mult absentă din viața copiilor, lucru care îl nemulțumește pe Viorel Stegaru. În tot acest timp, Veronica pare că este mai fericită ca niciodată de când locuiește în casa noului ei iubit și pare că altele îi sunt preocupările.

Au trecut luni bune de când Vulpița și Viorel Stegaru s-au despărțit. Chiar dacă nu mai sunt împreună, cei doi nu au divorțat încă, așa cum a povestit bărbatul, în urmă cu o zi. Se pare că Viorel Stegaru este nemulțumit de faptul că fosta lui parteneră și-a refăcut viața și a uitat complet de cei trei copii, fiul cel mic având în jur de patru luni.

Cu ce se ocupă Vulpița de când ea și Viorel Stegaru s-au despărțit

În timp ce Viorel Stegaru este la Blăgești și are grijă de cei trei copii, împreună cu mama lui, Vulpița pare că se bucură din plin de viață, alături de noul iubit, care, la rândul lui este părinte, având trei copii dintr-o relație anterioară.

În ultima perioadă, Veronica Stegaru este tot mai activă în mediul online, în special pe TikTok, unde face diferite videoclipuri, atât cu iubitul actual, cât și singură. Inevitabil, Veronica Stegaru a fost întrebată și de copii, dar de fiecare dată a evitat subiectul și a dat de înțeles că nu o interesează prea mult ce se întâmplă cu ei, știind că micuții sunt pe mâini bune, alături de tatăl lor.

Nu este pentru prima dată când Viorel Stegaru o acuză pe Vulpița că a uitat complet de copii

În urmă cu o zi, Viorel Stegaru a răbufnit la adresa fostei sale soții, spunând că din momentul în care s-a mutat cu iubitul ei, a uitat că mai are și trei copii și, evident, responsabilități. Se pare că bărbatul își dorește să divorțeze cât mai repede de Vulpița, mai ales că nu este pentru prima dată când Viorel Stegaru face eforturi singuri pentru a-și crește copiii.

Și în trecut, bărbatul și-a exprimat nemulțumirea atunci când Veronica a uitat de ziua de naștere și de onomastica fiicei lor, la începutul lunii septembrie a acestui an.


Distribuie