• Home
  • Știri
  • Ce spune Gigi Becali despre Irinel Columbeanu: „Unde sunt banii lui, voi știți?”

Ce spune Gigi Becali despre Irinel Columbeanu: „Unde sunt banii lui, voi știți?”

Cum a reacționat Gigi Becali după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil? Latifundiarul din Pipera nu o să intervină în situația fostului afacerist, dar crede că anumite femei care au fost ajutate de Irinel ar trebui să-i ofere sprijin financiar în acest moment.

Irinel Columbeanu a pierdut toată averea și a fost nevoit să se mute la un azil din Snagov, ceea ce a stârnit interesul patronului FCSB, Gigi Becali. Omul de afaceri din Pipera a afirmat că nu îi va oferi sprijin financiar lui Irinel, deși îi pare rău pentru situația în care aceasta este acum. Becali spune că femeile care au fost ajutate în trecut de Columbeanu ar trebui să se implice.

Ce spune Gigi Becali despre Irinel Columbeanu

Gigi Becali și-a manifestat regretul atunci când a aflat că Irinel Columbeanu a fost nevoit să se mute la un azil după ce a pierdut tot ce avea. Cu toate acestea, omul de afaceri din Pipera refuză să îl sprijine. Patronul de la FCSB crede că este responsabilitatea Monicăi Gabor să-i ofere susținere financiară.

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (Gabor, fosta soție, n. red.) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil.

Pe Zina (Dumitrescu, care și-a trăit ultimele zile în același azil, n. red.) am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Eu cred că și Romanița (Iovan, fostă parteneră de viață de-ale lui Irinel Columbeanu, n. red.) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut.’, spune Gigi Becali, citat de Prosport.

Cum crede Gigi Becali că a pierdut Irinel Columbeanu averea

Omul de afaceri este de părere că Irinel nu a știut cum să-și administreze averea și și-a irosit banii, în loc să-i investească.

‘Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar, tată!, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi.

Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce’, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

În prezent Irinel Columbeanu își duce zilele în azilul din Snagov și visează să fie vizitat de fiica lui și de Monica.


Distribuie