• Home
  • Știri
  • Ce spunea Alexia Eram despre Andreea Esca, în urmă cu 13 ani

Ce spunea Alexia Eram despre Andreea Esca, în urmă cu 13 ani

Alexia Eram a crescut știind că mama sa este una dintre cele mai cunoscute, admirate și apreciate femei din România. Recent, cele două au fost protagonistele unei campanii inedite. Fosta concurentă America Express i-a dezvăluit vedetei PRO TV că a găsit o compunere pe care a scris-o când avea doar zece ani. Tema era una simplă, să aleagă un personaj pe care să îl descrie, fizic și moral, iar ea a ales-o pe cea care i-a dat viață.

„Când aveam vreo 10 ani si am avut temă la școală să descriu un personaj în 12 rânduri, eu am ales-o pe mama. Așa suna cerința: “Décris un personnage de ton choix en lui faisant le portrait physique et moral” (Descrie un personaj la alegere și fă-i caracterizarea fizică și morală)”, a scris Alexia Eram, în descrierea postării.

„Poartă jeanși sau tricouri cool”
13 ani mai târziu, cuvintele scrise de ea sunt la fel de emoționante. Micuța Alexia știa că mama ei avea o slujbă importantă, era persoana care „anunță tot ce se întâmplă în această țară”, dar acasă, Andreea Esca era doar mama ei.

„Se uită la voi cu ochii ei căprui, vă vorbește cu o intonație perfectă, vă anunță tot ce se întâmplă în această țară. Acasă, este doar mama mea. Are doar un metru și 60 de centimetri, dar pentru mine nu contează că este mică, contează doar că o iubesc!

Amândurora ne place să dansăm și să vorbim. Mama nu este timidă, dar mi-a zis că atunci când era mică era. Mama are părul șaten și aceeași coafură de 15 ani.

La birou, se îmbracă în sacouri, pentru că munca ei este una serioasă. Acasă sau la redacția revistei The One, poartă jeanși sau tricouri cool.

Așa e mama mea! O femeie extraordinară”, a scris Alexia Eram.


Distribuie