• Home
  • Știri
  • Cove a recunoscut ce relație a avut cu Andreea Marin. Cei doi au colaborat la „Surprize, surprize”

Cove a recunoscut ce relație a avut cu Andreea Marin. Cei doi au colaborat la „Surprize, surprize”

Gabriel Coveșeanu, sau mai bine zis Cove, a povestit ce relație a avut cu Andreea Marin, cu care a colaborat la emisiunea „Surprize, surprize”. Totul se întâmpla cu mai bine de 20 de ani în urmă, cei doi fiind foarte tineri pe atunci. Nu în ultimul rând, Cove mai spune că ar lucra din nou cu fosta Zână a surprizelor dacă s-ar ivi ocazia.

Gabriel Coveșeanu este unul dintre cei mai apreciați artiști și oameni de televiziune din România. Acesta cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se bucură din plin de succes. În prezent, acesta este managerul Teatrului „Ion Creangă”, dar totodată este și vedeta postului Prima TV. Însă, puțină lume își mai amintește de începuturile lui în showbiz, la emisiunea „Surprize, surprize”, potrivit Fanatik.ro.

Cove a recunoscut ce relație a avut cu Andreea Marin

După 23 ani de la terminarea emisiunii „Surprize, surprize”, Gabriel Coveșeanu a recunoscut ce relație a avut cu Andreea Marin, de fapt. Gazda show-ului „Cursa Iubirii” susține că a fost o plăcere să colaboreze cu fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. Gabriel Coveșeanu a vorbit foarte frumos despre fosta prezentatoare de la TVR.

Managerul Teatrului „Ion Creangă” are numai cuvinte de laudă și aprecieri pentru colega sa de breaslă. De asemenea, actorul o vede ca pe un adevărat profesionist, dovadă că a rezistat în atenția publicului atâta vreme.

„Andreea Marin este omul care dacă m-ar suna acum și mi-ar zice: «Uite, aș vrea să intrăm acum în direct într-o emisiune, să prezentăm ceva», aș putea să mă duc fără să știu nimic. Sunt convins că ea are toate lucrurile acolo, îmi spune ce am de făcut și ne-am integra perfect. A fost o bucurie, o onoare și o plăcere. Este printre cei mai buni oameni de televiziune.

Și deși o spun cu regret, nici nu cred că vor mai apărea oameni de televiziune de nivelul ei. Asta pentru că televiziunea s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, de 23 de ani de când făceam noi «Surprize, surprize». Lumea s-a schimbat, ea e un profesionist desăvârșit și un prieten adevărat”, a mărturisit Cove.

Cove și Andreea Marin au făcut o echipă frumoasă

Vedeta de la Prima TV și prezentatoarea erau amândoi tineri când au început să lucreze împreună. Mai mult, Cove susține că a ajuns co-prezentator al emisiunii mai mult din întâmplare, la insistențele unor colegi de a se înscrie la casting.

Cove și Andreea Marin au o prietenie frumoasă care durează de foarte mulți ani. Actorul este conștient că a cunoscut celebritatea alături de fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. în emisiunea „Surprize, surprize”, care a fost foarte iubită de români.

Show-ul fenomen a avut un impact foarte mare asupra celor doi, dar și a telespectatorilor. Au făcut o echipă frumoasă și au foarte multe amintiri. Mai mult, Cove spune că ar intra din nou în televiziune alături de Andreea Marin.


Distribuie